ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολλανδία: Ύποπτος για διακίνηση τεσσάρων τόνων ναρκωτικών ο διεθνής, Κουίνσι Πρόμες

Κουίνσι Πρόμες
AP Images

Ολλανδία: Μεγάλοι μπελάδες για τον διεθνή εξτρέμ, Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος είναι ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας είχε συλληφθεί πριν από αρκετούς μήνες, επειδή μαχαίρωσε έναν ξάδερφο του σε οικογενειακή γιορτή.

Μετά από τη συγκεκριμένη υπόθεση, η αστυνομία του Άμστερνταμ φαίνεται ότι έψαξε «βαθύτερα» και πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, αφορά διακίνηση τεσσάρων τόνων κοκαΐνης με συνολική αξία 120.000.000 ευρώ και σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «De Telegraaf» είναι πιθανό σύντομα η εισαγγελία της ολλανδικής πρωτεύουσας να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Η αστυνομία ξετυλίγει σταδιακά το κουβάρι της υπόθεσης, η οποία ξεκίνησε με την επίθεση κατά του συγγενή του. Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη κι οι αρχές «πάγωσαν» τα περιουσιακά στοιχεία του στην Ολλανδία.

Μάλιστα, πριν από κάποιες ημέρες η κατηγορία για το συμβάν μετατράπηκε σε απόπειρα δολοφονίας, μετά από συνομιλίες που είχε ο Πρόμες με μέλη της οικογένειας του. Η αστυνομία είχε παγιδεύσει το τηλέφωνο του κατά τη σύλληψη, καθώς θεωρούσε ότι σχετίζεται και με υπόθεση ναρκωτικών κι όπως φαίνεται έπεσαν «μέσα».

Διαβάστε επίσης:

Ολλανδία: Δίωξη στον Κουίνσι Πρόμες για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Μαχαίρωσε τον ξάδερφο του