ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η πρώτη πρόταση αγοράς της Τσέλσι είναι γεγονός!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η πρώτη πρόταση αγοράς της Τσέλσι είναι γεγονός!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ενδιαφέρον ήταν έντονο, ωστόσο πλέον είναι γεγονός κι η πρώτη πρόταση αγοράς της Τσέλσι, με επιχειρηματικό όμιλο με έδρα τη Σαουδική Αραβία να προσφέρει 2.700.000.000 λίρες.

Η βρετανική κυβέρνηση, πριν λίγες ημέρες, άναψε το «πράσινο φως» για την αγορά του λονδρέζικου συλλόγου κι εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι θα αλλάξει χέρια εντός 4-6 εβδομάδων.

Η Τσέλσι περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στο στόχαστρο της βρετανικής κυβέρνησης, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο μεγιστάνα είναι επηρεάζουν άμεσα στον σύλλογο και μετά από 19 χρόνια και 21 τίτλους είναι αναγκασμένος να αλλάξει σελίδα στο ιδιοκτησιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε μεταφράστηκε και σε πρόταση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επιβεβαιώνω πως η Saudi Media Group κατέθεσε πρόταση ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών για να αγοράσει την Τσέλσι. Ο Μοχάμεντ Αλκερέιχι είναι φαν της Τσέλσι και ηγείται ενός ιδιωτικό κονσόρτιουμ. Δεν έχει κάποιους άμεσους κυβερνητικούς δεσμούς».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Με μάσκες Ρόμαν Αμπράμοβιτς οι φίλοι της Τσέλσι

Φάκελος Τσέλσι: Ο Μάρτιν Λίπτον της Sun αναλύει τις δραματικές εξελίξεις στο Onsports