ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασταμάτητη η Ρεάλ, «κόλλησε» η Σίτι – Τα γκολ σε Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga

Τα γκολ σε Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga
Ο Καρίμ Μπενζεμά έγινε ο νούμερο ένα Γάλλος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Τιερί Ανρί
AP Images

Δείτε όλα τα γκολ από τις αναμετρήσεις σε Premier LeagueSerie ABundesliga και LaLiga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από τη Μαγιόρκα, επικρατώντας 3-0 της τοπικής ομάδας και «καλπάζει» προς τον τίτλο στη LaLiga.

Πρωτοστάτης της εύκολης επικράτησης των Μαδριλένων ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα κι έφτιαξε το άλλο. Παράλληλα, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο νούμερο ένα Γάλλος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς έφτασε τα 413, ξεπερνώντας κατά δύο τον σπουδαίο Τιερί Ανρί.

«Φωτιά» στην κορυφή της Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να την πλησιάσει στον πόντο.

Οι «πολίτες» είχαν αρκετές καλές στιγμές και δύο δοκάρια, αλλά δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το «μηδέν» και σε περίπτωση που η Λίβερπουλ νικήσει την Τετάρτη (16/3) την Άρσεναλ, τότε θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν πέντε ματς δίχως ήττα (3-2-0), ενώ μετρούν μόλις μια στα τελευταία εφτά.

Νίκη η Λάτσιο, έγραψε ιστορία ο Ιμόμπιλε

Στη Serie A, η Λάτσιο νίκησε 1-0 τη Βενέτσια κι ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ της νίκης και παράλληλα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 144 τέρματα, ξεπερνώντας τον Σίλβιο Πιόλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ (13/3)

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε σε εξαιρετικό βράδυ και «πάτησε» με 4-0 την Οσασούνα, πριν ταξιδέψει στην Πόλη για το καθοριστικό ματς με τη Γαλάσαραϊ στο Europa League.

Οι «μπλαουγκράνα», που χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν μετά το 0-0, είχαν πρωταγωνιστή τον Φεράν Τόρες, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Με το «τρίποντο» που πήρε η ομάδα του Τσάβι παρέμεινε στην τρίτη θέση μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας, όμως, ένα ματς λιγότερο. Νωρίτερα, η Σοσιεδάδ επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας 1-0 την Αλαβές.

«Αντίο» πρωτάθλημα είπε η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη δεν κατάφερε να νικήσει στο Βαγιέκας κι ουσιαστικά είπε «αντίο» στις ελπίδες που είχε για να διεκδικήσει τον τίτλο στη LaLiga.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας «κόλλησε» στο 1-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο κι έμεινα αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να έχουν λίγα σουτ εντός στόχου, σε δύο από αυτά κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν από έναν βαθμό.

«Πέταξε» βαθμούς στο Τορίνο η Ίντερ

Η Ίντερ έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου, αλλά παράλληλα γλίτωσε και τα χειρότερα στο Τορίνο. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έμειναν στο 1-1 με την τοπική ομάδα, σε ένα ματς, όμως, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 12’ κι απέφυγαν την ήττα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Όρθια η Ρόμα στο 94', Νάπολι για πρωτάθλημα!

Η Ρόμα βρέθηκε μια… ανάσα από την ήττα στην έδρα της Ουντινέζε, αλλά τελικά κατάφερε να την αποφύγει στο 94’! Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ισοφάρισε στο τελικό 1-1, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κι έπιασε την Αταλάντα στην πέμπτη της βαθμολογίας. Οι «μπεργκαμάσκι» «κόλλησαν» στο 0-0 με την Τζένοα. Τόσο η Ρόμα, όσο κι η Αταλάντα δύσκολα θα μπορέσουν να κυνηγήσουν τη Γιουβέντους κι αναμένεται να αρκεστούν στη μεταξύ τους μονομαχία.

Η Νάπολι πέρασε από τη Βερόνα και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου στη Serie A. Οι «παρτενοπέι» νίκησαν 2-1 την τοπική ομάδα, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια το «τρίποντο» που τους κρατά σε κοντινή απόσταση από την κορυφή.

Η Φιορεντίνα έκαμψε με 1-0 την αντίδταση της Μπολόνια και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. «Λυτρωτής» ήταν ο Τορέιρα, ο οποίος σκόραρε στο 70ο λεπτό και διατήρησε την εξαιρετική παράδοση που έχουν οι «βιόλα» κόντρα στους «ροσομπλού» τα τελευταία 7 χρόνια (10-6-0)!

«Γκαζώνει» για Champions League η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 2-0 της Λέστερ και προσπέρασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας μάλιστα και τρία ματς λιγότερα. Η ομάδα του Λονδίνου συνέχισε με αυτό τον τρόπο την αντεπίθεση της, με στόχο να πάρει ένα εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περίοδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό ήταν το ένατο «τρίποντο» στα τελευταία 11 ματς της στο πρωτάθλημα.

Δεν καταλαβαίνει από κυρώσεις η Τσέλσι!

Στην πιο δύσκολη περίοδο της νεότερης ιστορίας της, η Τσέλσι δείχνει να μην επηρεάζεται (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) από τα πολλά προβλήματα που έχουν φέρει οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Οι «μπλε», που μεσοβδόμαδα νίκησαν στην έδρα της Νόριτς, λύγισαν 1-0 τη φορμαρισμένη Νιουκάστλ, σε ένα ματς που οι οπαδοί τους εξέφρασαν τη στήριξη τους στον Ρώσο μεγιστάνα. «Χρυσός» σκόρερ στο 89ο λεπτό ήταν ο Κάι Χάβερτς, ο οποίος είναι ο παίκτης που έχει σημείωσε τα περισσότερα τέρματα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τόμας Τούχελ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των φιλοξενούμενων μέσα στο 2022.

Η Γουλβς νίκησε 1-0 στην έδρα της Έβερτον, η οποία βρίσκεται πλέον στο όριο του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κένι στο 78’. Την πρώτη νίκη της με τον Τζέσε Μαρς στον πάγκο πανηγύρισε η Λιντς, η οποία λύγισε 2-1 τη Νόριτς. Τα «καναρίνια» ισοφάρισαν στο 91’, αλλά ο Γκέλχαρντ έδωσε στην ομάδα του το «τρίποντο» με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέλος, πολύ σημαντική νίκη πήρε η Γουεστ Χαμ, η οποία έκαμψε 2-1 την Άστον Βίλα κι έμεινε ζωντανή στη μάχη της τετράδας.

Η Ντόρμουντ είναι στο «κυνήγι» της κορυφή

Η Ντόρτμουντ πήρε μια «επαγγελματική» νίκη κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, την οποία «λύγισε» με 1-0. Οι γηπεδούχοι παραμένουν έτσι στο κυνήγι της πρωτοπόρου, Μπάγερν Μονάχου. Η Λειψία συνεχίζει την αντεπίθεση της για την έξοδο στο Champions League, καθώς «ισοπέδωσε» 6-1 την Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε 2-1 την Μπόχουμ κι ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΣΑΒΒΑΤΟ (12/3)

«Οδοστρωτήρας» Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 59ο χατ τρικ της καριέρας του κι οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη (3-2) επί της Τότεναμ.

Ο «CR7» έφτασε τα 807 γκολ καριέρας κι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, οδήγησε τους «κόκκινους διάβολους» σε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη που δίνουν για να βρεθούν στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο ερχόμενο Champions League.

Όγδοη σερί νίκη για τη Λίβερπουλ!

Τρένο η Λίβερπουλ, εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου, Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-0 στην έδρα της Μπράιτον κι έφτασαν τις οκτώ διαδοχικές νίκες, πλησιάζοντας στο -3 από την κορυφή. Ο Μο Σαλάχ έκανε το 2-0, σημειώνοντας το γκολ Νο2.000 για την ομάδα του στην Premier League, αλλά λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το ματς λόγω ενοχλήσεων.

Πρώτη ασίστ για τον Κρίστιαν Έρικσεν

Η Μπρέντφορντ πήρε (2-0) το ντέρμπι παραμονής με την Μπέρνλι, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να δίνει την πρώτη του ασίστ, μετά την επιστροφή του στα γήπεδα. Ο Δανός μέσος δείχνει ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω του ο,τι συνέβη στο Euro 2020 κι έχει επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Μάλιστα, πέρα από την «τελική» πάσα, λίγο έλειψε να χρηστεί και σκόρερ, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Με «μέταλλο» πρωταθλήτριας η Μίλαν

Η Μίλαν έβγαλε χαρακτήρα κι έστειλε έξτρα πίεση στη συμπολίτισσα Ίντερ, στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο.

Οι «ροσονέρι» πέτυχαν μια «επαγγελματική νίκη», κερδίζοντας 1-0 την Έμπολι και ξέφυγαν στο +5 από τους «νερατζούρι», οι οποίοι δοκιμάζονται στην έδρα της Τορίνο. Το γκολ του Καλούλου, το οποίο ήταν το 600ο που σημειώνει ομάδα του Στέφανο Πιόλι στη Serie A, ήταν αρκετό για να πάρει η Μίλαν το πολύτιμο «τρίποντο».

Αήττητη για 15ο ματς η Γιουβέντους!

Το τρένο της Γιουβέντους δεν «εκτροχιάστηκε» ούτε στη Γένοβα, καθώς η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε 3-1 της Σαμπντόρια.

Η ομάδα του Αλέγκρι έμεινε αήττητο για 15ο αγώνα στη Serie A, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες και συνέχισε το κυνήγι των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μοράτα, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, δικαιώνοντας τον προπονητή του που τον επέλεξε στο αρχικό σχήμα αντί του Βλάχοβιτς.

Η Σπέτσια πήρε (2-0) το ντέρμπι παραμονής κόντρα στην Κάλιαρι, με τον Δημήτρη Νικολάου να έχει καλή παρουσία σε όλο το ματς. Από την άλλη ο Μπάμπης Λυκογιάννης έμεινε στον πάγκο. Την τέταρτη φετινή ασίστ του έδωσε ο Γιώργος Κυριακόπουλος της Σασουόλο, η οποία απέσπασε ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Σαλερνιτάνα.

Η Χόφενχαϊμ «φρέναρε» την Μπάγερν Μονάχου

Λίγες ημέρες μετά το 7-1 επί της Σάλτσμπουργκ στο Champions League, η Μπάγερν Μονάχου «γκέλαρε» στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και τελικά απέσπασαν 1-1 από τους πρωταθλητές Γερμανίας, αποτέλεσμα που κρατάει ζωντανή την Ντόρτμουντ στη μάχη του τίτλου.

Πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή πήρε στο 90’ η Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουνιόν στο Βερολίνο. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε χέρι στην περιοχή στο 40’, δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν.

«Τρόμαξε» αλλά νίκησε η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στην Κάντιθ, αλλά κατάφερε να τη λυγίσει με 2-1, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες κι ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ζοάο Φέλιξ, αλλά ο Νεγράδο ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι «οχυρώθηκαν» στο δικό τους μισό, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης σκόραρε από το… πουθενά με τον Ντε Πάουλ στο 68’. Στη συνέχεια, η Κάντιθ είχε τις στιγμές της, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο τέρμα.

PREMIER LEAGUE - 29η αγωνιστική

Σάββατο (12/3)

Μπράιτον - Λίβερπουλ 0-2 (19’ Ντίαζ, 61’ πέν. Σαλάχ)

Μπρέντφορντ - Μπέρνλι 2-0 (85', 90'+4' πέν. Τόνεϊ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 3-2 (12', 38', 81' Ρονάλντο - 35' πέν. Κέιν, 72' αυτ. Μαγκουάιρ)

Κυριακή (13/3)

Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα 2-1 (70’ Γιαρμολένκο, 82’ Φορνάλς – 90’ Ράμσεϊ)

Έβερτον - Γουλβς 0-1 (49’ Κόαντι)

Λιντς - Νόριτς 2-1 (14’ Ροντρίγκο Μορένο, 94’ Γκέλχαρντ – 91’ ΜακΛίν)

Σαουθάμπτον - Γουότφορντ 1-2 (45’ Ελιουνούσι – 14’, 34’ Ερνάντες)

Τσέλσι - Νιούκαστλ 1-0 (89' Χάβερτς)

Άρσεναλ - Λέστερ 2-0 (11' Παρτέι, 59' Λακαζέτ)

Δευτέρα (14/3)

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)

  1. Μάντσεστερ Σίτι 70
  2. Λίβερπουλ 66 -28αγ.
  3. Τσέλσι 59 -28αγ.
  4. Άρσεναλ 51 -26αγ.
  5. Μάντσεστερ Γιουν. 50
  6. Γουέστ Χαμ 48
  7. Γουλβς 46
  8. Τότεναμ 45 -27αγ.
  9. Άστον Βίλα 36 -28αγ.
  10. Σαουθάμπτον 35 -28αγ.
  11. Κρίσταλ Πάλας 34
  12. Λέστερ 33 -26αγ.
  13. Μπράιτον 33 -28αγ.
  14. Νιούκαστλ 31 -28αγ.
  15. Μπρέντφορντ 30
  16. Λιντς 26
  17. Έβερτον 22 -26αγ.
  18. Γουότφορντ 22
  19. Μπέρνλι 21 -27αγ.
  20. Νόριτς 17

SERIE A - 29η αγωνιστική

Σάββατο (12/3)

Σαλερνιτάνα - Σασουόλο 2-2 (8’ Μπονατσόλι, 81’ Τζούριτς – 20’ Σκαμάκα, 30’ Τραορέ)

Σπέτσια - Κάλιαρι 2-0 (55’ Έρλιτς, 74’ Μανάι)

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 1-3 (84' Σαμπίρι - 23' αυτ. Γιοσίντα, 34' πεν, 88' Μοράτα)

Μίλαν - Έμπολι 1-0 (19’ Καλουλού)

Κυριακή (13/3)

Φιορεντίνα - Μπολόνια 1-0 (70' Τορέιρα)

Βερόνα - Νάπολι 1-2 (77' Φαραόνι - 14', 71' Οσιμέν)

Αταλάντα - Τζένοα 0-0

Ουντινέζε-Ρόμα 1-1 (15' Μολίνα - 90'+4 πέν. Πελεγκρίνι)

Τορίνο - Ίντερ 1-1 (12' Μπρένερ - 90'+3' Σάντσες)

Δευτέρα (14/3)

Λάτσιο - Βενέτσια 1-0 (58' Ιμόμπιλε)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)

  1. Μίλαν 63
  2. Νάπολι 60
  3. Ίντερ 59 -28αγ.
  4. Γιουβέντους 56
  5. Λάτσιο 49
  6. Αταλάντα 48 -28αγ.
  7. Ρόμα 48
  8. Φιορεντίνα 46
  9. Βερόνα 41 -28αγ.
  10. Σασουόλο 40
  11. Τορίνο 35 -28αγ.
  12. Μπολόνια 33 -28αγ.
  13. Έμπολι 32
  14. Ουντινέζε 30 -27αγ.
  15. Σπέτσια 29
  16. Σαμπντόρια 26
  17. Κάλιαρι 25
  18. Βενέτσια 22 -28αγ.
  19. Τζένοα 19
  20. Σαλερνιτάνα 16 -27αγ.

BUNDESLIGA - 26η αγωνιστική

Σάββατο (13/03)

Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη 1-1 (41' Αβονιγί - 90' Κάλαϊτζιτς)

Φράιμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 3-2 (7', 44' Γκρίφο, 87' Σλότερμπεκ - 52' Κρούζε, 84' 'Αρνολντ)

Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου 1-1 (32' Μπάουμγκαρτνερ - 45'+3'Λεβαντόφσκι)

Άουγκσμπουργκ - Μάιντς (αναβλήθηκε)

Γκλάντμπαχ - Χέρτα Βερολίνου 2-0 (24' πεν. Πλεά, 59' Γκίντερ)

Κυριακή (14/03)

Λεβερκούζεν - Κολωνία 0-1 (67' Σίντλερ)

Ντόρτμουντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-0 (21' Βολφ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπόχουμ 2-1 (46' αυτ. Μάσοβιτς, 52' Καμαντά - 19' Πόλτερ)

Γκρόιτερ Φιρτ - Λειψία 1-6 (4' Λέβελινγκ - 17' Αντρέ Σίλβα, 32' Φόρσμπεργκ, 35' Λάιμερ, 45' Χένριχς, 59' Σιμακάν, 69' Νκουνκού)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 26 αγώνες)

  1. Μπάγερν Μονάχου 60
  2. Ντόρτμουντ 53 -25αγ.
  3. Λεβερκούζεν 45
  4. Λειψία 44
  5. Χοφενχάιμ 44
  6. Φράιμπουργκ 44
  7. Κολωνία 39
  8. Ουνιόν Βερολίνου 38
  9. Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 37
  10. Μάιντς 34 -24αγ.
  11. Μπόχουμ 32
  12. Βόλφσμπουργκ 31
  13. Γκλάντμπαχ 30
  14. Άουγκσμπουργκ 26 -25αγ.
  15. Αρμίνια Μπίλεφελντ 25
  16. Χέρτα Βερολίνου 23
  17. Στουτγκάρδη 23
  18. Γκρόιτερ Φιρτ 14

LA LIGA - 28η αγωνιστική

Παρασκευή (11/3)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ 2-1 (3’ Φέλιξ, 68’ Ντε Πάουλ – 45’ Νεγρέδο)

Σάββατο (12/3)

Λεβάντε - Εσπανιόλ 1-1 (79' Γκόμεθ - 50' Πουάδο)

Γρανάδα - Έλτσε 0-1 (11' Φιντέλ)

Βιγιαρεάλ - Θέλτα 1-0 (64' Παρέχο)

Χετάφε - Βαλένθια 0-0

Κυριακή (13/3)

Ράγιο Βαγεκάνο - Σεβίλλη 1-1 (46' Μπεμπέ - 63' Ντιλέινι)

Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0 (20' Ιγκλέσιας)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αλαβές 1-0 (70' Θουμπιμέντι)

Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 4-0 (14' πέν., 21' Τόρες, 27' Ομπαμεγιάνγκ, 75' Πουτζ)


Δευτέρα (14/3)

Μαγιόρκα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3 (56' Βινίσιους, 76' πέν., 82' Μπενζεμά)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγώνες)

  1. Ρεάλ Μαδρίτης 66
  2. Σεβίλλη 56
  3. Μπαρτσελόνα 51 -27αγ.
  4. Ατλέτικο Μαδρίτης 51
  5. Μπέτις 49
  6. Σοσιεδάδ 47
  7. Βιγιαρεάλ 45
  8. Αθλέτικ Μπιλμπάο 40
  9. Βαλένθια 37
  10. Θέλτα 35
  11. Οσασούνα 35
  12. Εσπανιόλ 33
  13. Έλτσε 32
  14. Ράγιο Βαγιεκάνο 32 -27αγ.
  15. Χετάφε 28
  16. Μαγιόρκα 26
  17. Γρανάδα 25
  18. Κάντιθ 24
  19. Αλαβές 22
  20. Λεβάντε 19

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών – Οι πέντε πρωτιές του «CR7»

Premier League: Μυθικός Κριστιάνο Ρονάλντο! – Έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου