ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία: Πριν το Μουντιάλ έχει την υπόθεση «sextape» ο Μπενζεμά - Εκδικάζεται η έφεση του

Καρίμ Μπενζεμά
AP Images

Γαλλία: Ένα ακόμα επεισόδιο στη περιβόητη υπόθεση «sextape» θα παιχτεί για τον Καρίμ Μπενζεμά, λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι οδηγεί τη «βασίλισσα» στην κατάκτηση του τίτλου στη LaLiga.

Ο Μπενζεμά έχει επιστρέψει πλέον και στην εθνική Γαλλίας, εκεί όπου περιμένουν πολλά από εκείνον στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία που δεν θα γίνει καλοκαίρι.

Το Μουντιάλ θα διεξαχθεί 21 Νοεμβρίου με 18 Δεκεμβρίου, ωστόσο 4,5 μήνες νωρίτερα ο Μπενζεμά θα έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα επεισόδιο μιας υπόθεσης που αποτελεί «κηλίδα» στην καριέρα του.

Ο λόγος για την υπόθεση «sextape», για την οποία ο Γάλλος στράικερ καταδικάστηκε από το ποινικό δικαστήριο των Βερσαλλιών. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι φυλάκιση έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ για συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού, κατά του πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας και νυν παίκτη του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουένα.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει ο Μπενζεμά θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Καρίμ Μπενζεμά: Η υπόθεση «sex tape», το… μεγάλο αυτογκόλ της ζωής του

Ολυμπιακός: Οργή Βαλμπουενά για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και η αντίδραση για Μπενζεμά!