ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ονειρεύεται ο Απόλλωνας, «βυθίζεται» η Λαμία – Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των playouts.

Μια μεγάλη νίκη που του επιτρέπει να συνεχίσει να ονειρεύεται την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» λύγισε 1-0 τον Παναιτωλικό και πλησίασε στο -5 την προτελευταία Λαμία, η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα γνώρισαν εντός έδρας ήττα (1-2) από τον ΟΦΗ, ο οποίος με τη σειρά πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» στα playouts.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Ατρόμητος να φύγει με τον βαθμό (0-0) από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Περιστερίου πήρε έτσι έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την απευθείας παραμονής του στη Super League.

Με βαθμό έφυγε από τη Νίκαια ο Βόλος, ο οποίος μολονότι βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Ιωνικό ισοφάρισε στο τελικό 2-2! Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μέσα σε έξι λεπτά, καθώς βρήκαν δύο τέρματα από το 65ο μέχρι το 71ο λεπτό. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρομέρο, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του μετά από σύγκρουση.

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, αλλά το ευχάριστο είναι ότι είναι καλά στην υγεία του, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Μαγνησίας. «Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ο Φράνκο Ρομέρο μετά το σοβαρό τραυματισμό του που είχε ως αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να χάσει για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του. Ο Ρομέρο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία. Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος θέλει να ευχαριστήσει τον Χρήστο Δάρα για την άμεση παρέμβασή του», ανέφερε ο Βόλος σε ανακοίνωση του.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

TA HIGHLIGHTS

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπάμπης Τεννές (Απόλλων Σμύρνης)

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 2-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ιωνικός - Βόλοςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Super League
Τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητοςslgr.gr

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ 1-2

Super League
Τα στοιχεία κι οι σκόρερ του Λαμία - ΟΦΗslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζιανλούκα Φέστα (Λαμία)

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Διαβάστε επίσης:

Super League: Αζέρος διαιτητής στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Βόσνιος στη Λεωφόρο