ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα τελευταία νέα πριν το μεγάλο ματς με τη Μαρσέιγ – Η ώρα και το κανάλι

ΠΑΟΚ
Intime

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Μασσαλία, όπου την Πέμπτη (7/4) θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 48 χρόνια.

Τη σεζόν 1973/74 είχε αντιμετωπίσει την Μίλαν στο Κύπελλο Κυπελλούχων, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στο «Σαν Σίρο» κι αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στην Τούμπα.

«Αν είμαστε εδώ, τότε μας αξίζει να είμαστε εδώ. Στην Ευρώπη, είναι φυσικό να αντιμετωπίζουμε ομάδες που είναι πιο δυνατές. Το σημαντικό είναι πώς θα αντιδράσουμε», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (6/4) στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο Βελοντρόμ, με ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις. Σε αυτή έδωσε το «παρών» ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος είχε τετ α τετ με τους Μπότο, Βιεϊρίνια και Λουτσέσκου.

Στην αποστολή οι Κρέσπο και Μιτρίτσα

Το απόγευμα της Τετάρτης (6/4), η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε για τη Μασσαλία. Σε αυτή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους κι οι Κρέσπο, Μιτρίτσα και Λύρατζης, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός στο ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμεινε μόνο ο τραυματίας Γιάννης Μιχαηλίδης κι οι παίκτες που βρίσκονται εκτός λίστας της UEFA και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (βλ. Σάστρε, Βαρέλα, Ζαμπά). Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσίγγαρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντούρι, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ

Όλα όσα δήλωσαν ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι ο Λευτέρης Λύρατζης για τον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η ώρα και το κανάλι

Η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ θα διεξαχθεί στη Μασσαλία την Πέμπτη (7/4) στις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport2HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Η μεγαλύτερη πρόκληση του Λουτσέσκου - Εκεί θα «χτυπήσει» τη Μαρσέιγ ο ΠΑΟΚ

Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Η έκπληξη Βαλμπουενά για ΠΑΟΚ και η αποθέωση του Λουτσέσκου