ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Δύσκολα Γάλλοι οπαδοί στην Τούμπα – «Σαν να πηγαίνουμε σε ενέδρα»

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ
Intime

ΠΑΟΚΜαρσέιγ: Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια απόφαση, ωστόσο στη Γαλλία θεωρούν αμφίβολη την παρουσία οπαδών της ΟΜ στην Τούμπα, για τον δεύτερο αγώνα των «8» του Europa Conference League.

Είναι δεδομένο ότι η UEFA θα ασχοληθεί με όσα ντροπιαστικά έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (7/4) στο Βελοντρόμ, καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός της Τούμπας, την ερχόμενη εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα προβλέπονται, η Μαρσέιγ δικαιούται το 5% των εισιτηρίων, ωστόσο τα πάντα τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στον «αέρα». Ενδεχομένως, ακόμα κι η γενικότερη παρουσία φιλάθλων στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Europa Conference League.

Σε πρώτη φάση, πάντως, μοιάζει δύσκολο να έρθουν φίλοι της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον αυτό εκφράζεται στα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία υπογραμμίζουν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

«Ξέρουμε πώς να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις, αλλά αυτό μοιάζει σαν να πηγαίνουμε σε ενέδρα» φέρεται να τόνισε ανώνυμη πηγή από τη διοίκηση της Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Απάντησε στη γαλλική αστυνομία - «Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα!»

Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο γαλλικών ΜΜΕ ο Λουτσέσκου - «Είναι τρελός, να τον τιμωρήσει η UEFA»