ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Θλίψη στη Λίβερπουλ – Οπαδός πέθανε στον αγώνα με την Μπενφίκα

Λιβερπουλ Premier League
AP Images

Champions League: Στο πένθος βυθίστηκε η Λίβερπουλ, καθώς ένας οπαδός της άφησε την τελευταία του πνοή στο Άνφιλντ, την ώρα του αγώνα με την Μπενφίκα.

Οι «κόκκινοι» προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League, αλλά δεν μπόρεσαν να το χαρούν, καθώς το εντυπωσιακό 3-3 επισκιάστηκε από τον θάνατο ενός οπαδού τους.

Ο άτυχος φίλος της Λίβερπουλ βρέθηκε στις εξέδρες του Άνφιλντ για να παρακολουθήσει τον δεύτερο αγώνα με την Μπενφίκα, ωστόσο περίπου 20 λεπτά πριν τη σέντρα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Οι γιατροί έτρεξαν αμέσως πάνω του, ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 60χρονος οπαδός διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

«Με μεγάλη λύπη της η Λίβερπουλ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένας οπαδός που αρρώστησε πριν από τον αγώνα με την Μπενφίκα, δυστυχώς πέθανε. Πάνω από όλα, τα συλλυπητήρια και οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με την οικογένεια του φιλάθλου, τους αγαπημένους και τους φίλους του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τις ηρωικές προσπάθειές τους για την παροχή επείγουσας φροντίδας και την εκτίμησή μας στους επαγγελματίες ιατρούς, τους αεροπόρους και όλους τους υποστηρικτές μας κοντά στο περιστατικό για τη βοήθειά τους», ανέφερε εκπρόσωπος της Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Αγγλοισπανικές «μάχες» στους «4» - Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Champions League: Άντεξε η Σίτι και πέρασε στους «4» - Με σόου Τσιμίκα πρόκριση και για Λίβερπουλ