ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ευχαριστώ Άνφιλντ, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ» - To «ευχαριστώ» στη Λίβερπουλ

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
AP Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος «σταρ» θρηνεί τον χαμό του νεογέννητου παιδιού του κι οι φίλοι της Λίβερπουλ προχώρησαν σε μια πολύ όμορφη κίνηση.

Οι οπαδοί των «κόκκινων» που βρέθηκαν στο Άνφιλντ, το βράδυ της Μ. Τετάρτης (20/4), έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Πορτογάλο.

Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν ενός λεπτού χειροκρότημα προς τιμήν του, για την απώλεια ενός εκ των δύο νεογέννητων παιδιών του. Την ίδια ώρα που το kop άρχισε να τραγουδάει το «You'll Never Walk Alone».

Ο Ρονάλντο με μήνυμα του στο Instagram τους ευχαρίστησε για την πολύ όμορφη κίνηση τους. «Ένας κόσμος. Ένα άθλημα. Μια παγκόσμια οικογένεια. Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το δικό της «ευχαριστώ» είπε κι η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις αδερφές του, Έλμα και Κάτια να κάνουν σχετικά post. «Σε ευχαριστούμε για αυτό Λίβερπουλ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό που έκανες απόψε», έγραψε η Έλμα, ενώ η Κάτια, σχολίασε: «Πολύ πέρα από το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον θάνατο του παιδιού του - Ράκος ο Πορτογάλος σταρ