ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Άρσεναλ για Champions League, βλέπει «αστεράκια» η Γιουνάιτεντ – Τα highlights

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
AP Images

Premier League: Η Άρσεναλ επικράτησε 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έκανε σπουδαίο βήμα για την παρουσία της στο Champions League, βγάζοντας παράλληλα νοκ άουτ από την τετράδα τους «κόκκινους διάβολους».

Οι «κανονιέρηδες» πανηγύρισαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι, μετά το «τρίποντο» που πήρε κόντρα στην Τσέλσι και θα δώσει μάχη με την Τότεναμ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, ουσιαστικά, αποχαιρέτησαν τις ελπίδες τους για να βρεθούν στην πρώτη τετράδα.

Στο ντέρμπι που είχε τον χαρακτήρα του «ο θάνατος σου η ζωή μου», η Άρσεναλ ήταν καλύτερη και συνέχισε την αντεπίθεση της για να βρεθεί στο Champions League. αντίθετα, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ υπέστη δεύτερη σερί ήττα σε ντέρμπι μετά το «βαρύ» 4-0 από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκίνησε με την κίνηση του να αφιερώσει το γκολ που πέτυχε στον γιο του που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τέρμα ήταν το 100ο του στην Premier League. Δεν έφτανε, όμως, για τους «κόκκινους διαβόλους», που είχαν τρία δοκάρια, με ένα εξ αυτών να είναι το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 57ο λεπτό, με το σκορ ήταν 2-1.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 3’ Ταβάρες, 32’ πέν. Σάκα, 71’ Τζάκα – 34’ Ρονάλντο
ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Σοάρες (91' Τομιγιάσου), Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Ελνένι, Τζάκα, Σακά (74' Χόλντινγκ), Έντεγκααρντ, Σμιθ Ρόου (64' Μαρτινέλι), Ενκέτια
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Βαράν, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς (78' Λίνγκαρντ), Ελάνγκα (78' Ράσφορντ), Φερνάντες (84' Μάτα), Σάντσο Ρονάλντο

ΤΑ HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η συγκινητική αφιέρωση στον γιο του που έφυγε από τη ζωή (vids)