ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο φιάσκο με Ραϊόλα: Fake news ο θάνατος του - «Με σκότωσαν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

Μίνο Ραϊόλα
AP Images

Μίνο Ραϊόλα: Παγκόσμιο φιάσκο με την είδηση του «θανάτου» του μεγαλοατζέντη, ο οποίος γνωστοποίησε μέσω twitter ότι είναι ζωντανός και τσαντισμένος!

Τον γύρο του κόσμο έκανε τις προηγούμενες ώρες η «είδηση» ότι ο Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή, ωστόσο η υπόθεση εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο fake news.

Ο 52χρονος γνωστοποίησε ο ίδιος ότι είναι ζωντανός, με μήνυμα του στα social media! Μάλιστα, όπως υπογράμμισε είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων μηνών που βγάνει η «είδηση» ότι έφυγε από τη ζωή.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Τρέχουσα κατάσταση υγείας όσους αναρωτιούνται: εκνευρισμένος που με σκοτώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες. Επίσης, φαίνεται ότι έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ».

«Είμαι εξοργισμένος…»

Ο γιατρός, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι ο Ραϊόλα μάχεται για τη ζωή του. Ο επικεφαλής στην ΜΕΘ του Σαν Ραφαέλ στο Μιλάνο, τόνισε χαρακτηριστικά στο ANSA ότι: «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα από ψευδο-δημοσιογράφους που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για τη ζωή του».

Ο πρώτος, πάντως, που διέψευσε τον «θάνατο» του ήταν ο άμεσος συνεργάτης του, Χοσέ Φορτές Ροντρίγκες, ο οποίος μιλώντας στο ολλανδικό NOS, υπογράμμισε ότι: «ο Μίνο είναι σε κακή κατάσταση, αλλά δεν έχει πεθάνει».

Μίνο Ραϊόλα: O μεγαλοατζέντης των σούπερ σταρ

Για όσους ενδεχομένως να μην γνωρίζουν ποιος είναι ο Μίνο Ραϊόλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι εκπροσωπεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Έχει μια μεγάλη λίστα στο πελατολόγιο του, στο οποίο μπορεί να βρει κάποιος, μεταξύ άλλων, τους: Χάλαντ, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα, Πογκμπά, Ιμπραϊμοβιτς, Ντε Φράι, Χράφενμπερχ, Βεράτι, Λοθάνο, Ντάμφρις, Μάλεν, Κλάιφερτ και Μαζραουί.

Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης φημίζεται για τη σκληρότητά του στις διαπραγματεύσεις, όπου δύσκολα κάνει πίσω στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη του, αλλά και τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Τακιδέλλης: Ποιος ήταν ο 19χρονος πρωταθλητής αγώνων που σκοτώθηκε στη Νέα Ιωνία