ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Η πρώτη σύσκεψη για τα εισιτήρια του τελικού, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Τελικός Κύπελλο Ελλάδας
Intime

Κύπελλο Ελλάδας: Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη ανάμεσα στους επιτελείς της ΕΠΟ και την Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας, ενόψει του τελικού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν προς τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (αλλά και την ομοσπονδία για να καλύψει τις δικές της ανάγκες) στην αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Πρόθεση όλων των πλευρών είναι να υπάρξει μεγάλη παρουσία κόσμου στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για πρώτη φορά μετά από χρόνια και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του τελικού, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για 18.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα (που θα «πιάσουν» μεγάλα κομμάτια προς τα δύο πέταλα του ΟΑΚΑ) και περίπου 5.000-6.000 εισιτήρια για την ΕΠΟ.

Μετά την πρώτη συνάντηση της Ομοσπονδίας με την Αστυνομία θα ακολουθήσουν κι άλλες, με την παρουσία και των ομάδων, προκειμένου να προετοιμαστεί το κεντρικό επιχειρησιακό σχέδιο του τελικού.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: Για πέμπτη φορά τελικός Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ – Οι προηγούμενες συναντήσεις τους (vd)