ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία της Παρί με τον Εμπάπε: Τα «τρελά» λεφτά που θα πάρει! - Διαψεύδει η μητέρα του

Συμφωνία της Παρί με τον Εμπάπε: Τα «τρελά» λεφτά που θα πάρει! - Διαψεύδει η μητέρα του

Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ φαίνεται ότι οδεύει προς το φινάλε του, καθώς Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασία τους με συμφωνία – μαμούθ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Parisien, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά για την Παρί», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, όπου γίνεται λόγος για ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ και πριμ υπογραφής 100.000.000 ευρώ! Στο νέο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν για ακόμη μια σεζόν.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, οι οποίες γίνοντας ακόμα και στην Ντόχα του Κατάρ, όπου ταξίδεψε η οικογένεια του διεθνή Γάλλου επιθετικού.

Ο Εμπαπέ έμοιαζε σίγουρο ότι θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αποφάσισε να ζητήσει άλλα 100.000.000 ευρώ, σε σχέση με την αρχική συμφωνία, κάτι που έκανε τους Μαδριλένους να κάνουν πίσω.

Διαψεύδει τη συμφωνία η μητέρα του

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φάζια Λαμάρι, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα με επίσημη δήλωση της, αναφέροντας ότι: «Δεν υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν ή οποιονδήποτε άλλο σύλλογο. Οι συζητήσεις για το μέλλον του Εμπαπέ συνεχίζονται με μεγάλη γαλήνη για να του επιτρέψουν να κάνει την καλύτερη επιλογή, με σεβασμό όλων των μερών».

Διαβάστε επίσης:

«Τρελάθηκαν» στη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Εμπαπέ ζήτησε άλλα 100.000.000 ευρώ!