ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρέλα» με Μπακασέτα στην Τουρκία: Οπαδός έκανε κορνίζα την κάλτσα του (vid)

Τάσος Μπακασέτας
Print Screen

Τουρκία: Ο Τάσος Μπακασέτας οδήγησε την Τραμπζονσπόρ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 38 χρόνια και πλέον οι οπαδοί της τον λατρεύουν.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, μαζί με τον Μανώλη Σιώπη συνέβαλαν τα μέγιστα στη σπουδαία επιτυχία του συλλόγου από την Τραπεζούντα.

Όπως είναι φυσικό, η συμβολή τους έκανε τους φίλους της Τραμπαζονσπόρ να τους λατρέψουν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να πάρουν… κάτι από τους ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους φίλους της τουρκικής ομάδας εξασφάλισε την κάλτσα του Μπακασέτα, την οποία μάλιστα έκανε κορνίζα! Μια κίνηση που έγινε viral!

«Ήταν πάρα πολλοί γύρω του και ξαφνικά βρέθηκα στα πόδια του. Τράβηξα την κάλτσα του, ήταν δύσκολο αλλά τα κατάφερα. Πολλοί έρχονται και με επισκέπτονται για να τη δουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο φίλος της Τραμπζονσπόρ.

Μάλιστα, το θέμα πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα που ο Τούρκος οπαδός έφτασε μέχρι το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος του έδωσε αυτό που ήθελε εξ αρχής. Μια υπογεγραμμένη φανέλα του!

Διαβάστε επίσης:

Εξόφλησε ένα… χρέος ο Μπακασέτας: «Όταν ήρθα μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τραμπζονσπόρ»

Πρωταθλήτρια Τουρκίας μετά από 38 χρόνια η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Σιώπη - Χαμός με τη λήξη