ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Άλωσε» το Φάληρο ο Παναθηναϊκός, «αγκάλιασε» την Ευρώπη - Βαθμολογία και highlights

Super League
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μεγάλο «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης», κερδίζοντας με 2-1 τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» έκαναν με αυτό τον τρόπο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει την ευκαιρία με νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα να «κλειδώσει» την επιστροφή του στην Ευρώπη, μετά από μια πενταετία.

Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στην κόντρα κι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, καθώς μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Παλάσιος. Οι παίκτες του Μαρτίνς προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και μετά την ανάπαυλα το «τριφύλλι» βρήκε δεύτερο τέρμα με τον Σένκεφελντ σε στημένη φάση. Μέσα από μια τέτοια (σ.σ. στημένη φάση), μπήκαν ξανά στο ματς οι πρωταθλητές, οι οποίοι μείωσαν με τον Τικίνιο στο 70’. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Τελικός» Ευρώπης για ΑΕΚ και Άρη

Με τον Παναθηναϊκό να έχει «αγκαλιάσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο, Άρης και ΑΕΚ θα δώσουν την ερχόμενη αγωνιστική ένα ματς που μοιάζει με «τελικό» για την εξασφάλιση του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η «Ένωση» πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της εδώ και αρκετό καιρό, επικρατώντας 3-0 του ΠΑΣ. Η ΑΕΚ έκανε το «4 στα 4» κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, πανηγυρίζοντας την πρώτη της εντός έδρας νίκη στα playoffs. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κριχόβιακ, ο οποίος είχε ένα γκολ και μια ασίστ. Από την άλλη, ο Άρης νίκησε για δεύτερο σερί ματς τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «κίτρινοι» πήραν το «τρίποντο» (1-0), χάρη στο πολύ ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Καμαρά. Την ίδια ώρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να νικήσει σε ακόμη ένα ματς και πλέον κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση.

Έντονες αποδοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ!

Η λήξη της αναμέτρησης έφερε έντονες αποδοκιμασίες και «λαϊκά δικαστήρια» σε παίκτες και προπονητή του ΠΑΟΚ, που αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, ο Γιασμίν Κούρτιτς απάντησε στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά», υπογραμμίζοντας στη συνέχεια στις δηλώσεις του ότι δεν θέλει να ανοίξει κόντρα με τους οπαδούς, αλλά δεν μπορεί να ανεχτεί από συγκεκριμένη μερίδα να βρίζει την οικογένεια του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αποδοκιμάστηκε κι αυτός έντονα κι αποχωρώντας άνοιξε διάλογο με την μερίδα των οπαδών που βρίσκονταν στην κερκίδα προς την έξοδο των αποδυτηρίων.

TA HIGHLIGHTS ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

Super League
Οι σκόρερ του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-0

Super League
Οι σκόρερ του ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννιναslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σωκράτης Οφρυδόπουλος (ΑΕΚ)

Ηρακλής Μεταξάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 0-1

Super League
Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ - Άρηςslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

Λιόν: Ο Ζουνίνιο «τελείωσε» τον Μαρσέλο επειδή «αεριζόταν» στα αποδυτήρια