ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Άδειαζα το γόνατο μου μια φορά την εβδομάδα» - Το ανατριχιαστικό βίντεο

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Zlatan Ibrahimovic
AP Images

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός «σταρ» ταλαιπωρήθηκε την τρέχουσα σεζόν από ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο, όπως αποκάλυψε, έπρεπε να «αδειάζει» μια φορά την εβδομάδα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο μεγάλος ηγέτης της Μίλαν, τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Με τη μεγάλη του προσωπικότητα μπόρεσε να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του, με την ομιλία του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2011, να είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της σεζόν.

Εντός αγωνιστικού χώρου, όμως, δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα θα ήθελε, καθώς όπως αποκάλυψε: «Τους τελευταίους έξι μήνες έπαιζα χωρίς χιαστούς στο αριστερό μου γόνατο. Πρησμένο γόνατο για έξι μήνες».

Μάλιστα, ο Ιμπραΐμοβιτς έδωσε νέες λεπτομέρειες για το πόσο επώδυνη ήταν για εκείνον η φετινή αγωνιστική περίοδος. Ο Σουηδός ανέβασε ένα ανατριχιαστικό βίντεο, από τη θεραπεία που έπρεπε να κάνει στο γόνατο του.

«Άδειαζα το γόνατό μου για μια φορά την εβδομάδα τους τελευταίους έξι μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν, ο οποίος με τη λήξη της σεζόν υποβλήθηκε σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου. Όπως έχει γνωστοποιήσει η Μίλαν θα μείνει εκτός για 7-8 μήνες.

Σχετικές ειδήσεις