ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ διώχνει τη μισή ομάδα, ο σύλλογος έφερε τα Μίνιονς

Παρί Σεν Ζερμέν
Twitter: @PSG_inside

Παρί Σεν Ζερμέν: Μια διαφορετική συνεργασία ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος, ο οποίος συμφώνησε με τη Universal Pictures και τα Μίνιονς, την ώρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να διώξει τον προπονητή και τη μισή ομάδα!

Η νέα ταινία των αγαπημένων Μίνιονς θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου κι η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε τη συνεργασία για την προώθηση της.

Όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Γαλλίας, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο πλαίσιο της προώθησης του «Minions: The Risa of Gru».

Μάλιστα, στο εντός έδρας ματς με τη Μετς, υπήρχαν δύο μασκότ ντυμένες Μίνιονς με φανέλες της ΠΣΖ. Όπως είναι φυσικό τράβηξαν τα βλέμματα των παιδιών που βρέθηκαν στο «Parc des Princes», τα οποία έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Λογικά ο σύλλογος περίμενε και το «οκ» του Κιλιάν Εμπαπέ για να ανακοινώσει τη συμφωνία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γάλλος «σταρ» θέλει να διώξει τη «μισή» ομάδα, καθώς δεν θέλει σε αυτή τη νέα σεζόν τους: Νεϊμάρ, Κιερέρ, Ντράξλερ, Ντανίλο, Παρέδες, Ερέρα, Κουρζαβά, Ικάρντι, Σαράμπια, Γκεγιέ, Μπερνάτ, Νταγκμπά και Ρίκο.

Επίσης, φέρεται να έχει ζητήσει την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έχοντας υποδείξει τον Ζινεντίν Ζιντάν ως εκλεκτό για την τεχνική ηγεσία.

Σχετικές ειδήσεις