ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Τα δίνει όλα για τον Λεβαντόφσκι! – 37.000.000 ευρώ για να πει το «ναι» η Μπάγερν

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι
AP Images

Μπαρτσελόνα: Οι «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι ετοιμάζουν νέα πρόταση προς την Μπάγερν Μονάχου.

Η καταλανική «Sport» αναφέρει ότι ο ατζέντης του Πολωνού στράικερ, Πίνι Ζάχαβι έχει ήδη ενημερώσει την Μπάγερν ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει νέα πρόταση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα θα προσφέρει εγγυημένα 32.000.000 ευρώ, συν άλλα 5.000.000 για την επίτευξη στόχων. Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι υπογραμμίζεται ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι μικρότερο σε σχέση με αυτά που θα χρειαστεί να πληρώσει η πρωταθλήτρια Γερμανίας για να κάνει δικό της τον Σαντιό Μανέ.

Ο Λεβαντόφσκι έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναζητήσει μακριά από την Μπάγερν Μονάχου μια νέα πρόσκληση στην καριέρα του κι έχει γίνει το «καυτό» όνομα του καλοκαιριού.

Πρόσφατο δημοσίευμα της γαλλικής «L’ Equipe» έβαλε στο «κόλπο» την Παρί Σεν Ζερμέν, υποστηρίζοντας ότι ο 34χρονος στράικερ έχει γίνει πλέον προτεραιότητα. Ο λόγος είναι ότι αποτελεί τον πρώτο στόχο του νεοφερμένου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Λουίς Κάμπος.

Επίσης, τις πιθανότητες της θα κυνηγήσει κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να αποκτήσει έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό. Καθοριστικό ρόλο, βέβαια, θα παίξει κι η επιθυμία του ίδιος του ποδοσφαιριστή.

Σχετικές ειδήσεις