ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Cosmote ή Nova; Σε ποιο κανάλι θα παίζουν μπάλα οι 14 ομάδες

Super League
Intime

Super League: Σε αντίθεση με όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, ο τηλεοπτικός χάρτης του πρωταθλήματος έχει ξεκαθαρίσει και το Newsbomb.gr παρουσιάζει που θα βλέπετε την αγαπημένη σας ομάδα και τις υπόλοιπες 13 της «μεγάλης» κατηγορίας.

Η μεγάλη αλλαγή ήταν φυσικά η αλλαγή τηλεοπτικής «στέγης» του Ολυμπιακού, ο οποίος «μετακόμισε» από τη Nova στην CosmoteTV.

Η συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ έκανε ρελάνς με τους «ερυθρόλευκους», μετά από την απώλεια της Premier League που θα παίζει για τις επόμενες έξι σεζόν στα κανάλια Novasports.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Cosmote θα μεταδίδει τα εντός έδρας ματς των «τριών» μεγάλων, καθώς έχει σε ισχύ από πέρσι συμβόλαιο τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, η Θεσσαλονίκη θα παίζει μπάλα στη Nova, η οποία είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη, για τα επόμενα τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα, «κράτησε» τους ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, ενώ απέκτησε τα δικαιώματα και του «νεοφώτιστου», Λεβαδειακού. Από την άλλη, Ιωνικός, ΟΦΗ, Βόλος ΝΠΣ, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Λαμία θα συνεχίσουν να «παίζουν» μπάλα στα κανάλια CosmoteSports.

Εν κατακλείδι, η Cosmote έχει συνολικά οκτώ ομάδες (σ.σ. όπως και πέρσι) κι η Nova τις άλλες έξι. Αναλυτικά:

CosmoteTV

Novasports

Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός

Άρης

ΑΕΚ

ΠΑΣ Γιάννινα

Ιωνικός

Αστέρας Τρίπολης

ΟΦΗ

Ατρόμητος

Βόλος ΝΠΣ

Λεβαδειακός

Παναιτωλικός

-

ΠΑΣ Λαμία

-