ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός 2-0: «Μπουκέτο» που τον έριξε στο καναβάτσο

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός
Intime News

Europa Conference League: Η άδικη αποβολή του Παλάσιος από τον Ρούντι Μπουκέ σε συνδυασμό με τα αμυντικά λάθη, έφεραν την ήττα (2-0) του Παναθηναϊκού από τη Σλάβια στην Πράγα. 

Η αδιανόητη αποβολή του Αργεντινού επιθετικού με δεύτερη κίτρινη για «θέατρο» έκανε ροντέο το ματς, κάτι που έβγαλε χαμένο το «τριφύλλι».

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός 2-0
Οι σκόρερ του Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκόςuefa.com

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν επηρεασμένοι ακόμα κι όταν η Σλάβια έμεινε κι εκείνη με δέκα παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπόρεσαν να συνέλθουν ούτε όταν οι γηπεδούχοι έμειναν κι εκείνοι με δέκα παίκτες. Άλλωστε, η Σλάβια έκανε το 2-0, τρία λεπτά μετά την αποβολή του Σάντος.

Ο Παναθηναϊκός, πέρα από τις κακές αποφάσεις του διαιτητή, πλήρωσε και τη δική του αδράνεια στην άμυνα σε κρίσιμα σημεία του ματς. Ως εκ τούτου, τα πράγματα όσον αφορά στην πρόκριση στα playoffs του Europa Conference League έγιναν εξαιρετικά δύσκολα, όχι όμως κι ακατόρθωτα.

Τα γκολ: 45+2' Σραντζ, 56’ Ουσόρ
Διαιτητής: Μπουκέ (Γαλλία)
Αποβολές: 53’ Σάντος (απευθείας κόκκινη) - 40’ Παλάσιος (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Ντουντέρα – Παλάσιος, Ρούμπεν, Αϊτόρ, Σπόραρ
ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντουντέρα (46’ Ούσορ), Ουσού, Σάντος, Ντορλέι, Τιέχι (46’ Έβερτον), Χόλες, Σρανζ (71’ Μάζοπουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σέβτσικ).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Δημήτρης Κουρμπέλης

Αϊτόρ