ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης 2-0: Ένας Κουέστα δεν ήταν αρκετός!

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης 2-0: Ένας Κουέστα δεν ήταν αρκετός!

Europa Conference League: Ο Άρης εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-0 από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ κι αποστολή του στο δεύτερο ματς έγινε εξαιρετικά δύσκολο.

Οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να μπουν στο κλίμα του αγώνα και μολονότι ο Κουέστα ήταν σε τρομερή κατάσταση γνώρισαν μια φυσιολογική ήττα που τους φέρνει σε δύσκολη θέση.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης 2-0
Οι σκόρερ του Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρηςuefa.com

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα κι αν δεν ήταν ο Ισπανός τερματοφύλακας θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα τέρματα.

Από την άλλη, ο Άρης δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός, αλλά θα μπορούσαν να πάνε στον επαναληπτικό με περισσότερες ελπίδες πρόκρισης. Ο Καμάτσο, όμως, έχασε μια απίστευτη ευκαιρία στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, στέλνοντας την μπάλα ψηλά προ κενής εστίας.

Τα γκολ: 29' Γιοβάνοβιτς, 84' Ζάχαβι
Διαιτητής: Ντένις Χίγκλερ (Ολλανδία)
Κίτρινες: Σάμποριτ, Ζαχάβι, Γκλέιζερ /Ιτούρμπε
ΜΑΚΑΜΠΙ (Βλάνταν Ιβιτς): Πέρετζ, Ζεράλδες, Γεϊνί, Σομπορίτ, Χοζέζ (62’ Κλοχ), Μπίτον (63’ Ναχμίας), Γκλέιζερ, Φαν Όβεριμ (90’+ Ρίκα), Κούβας (67’ Ζαχάβι), Κανισόβσκι, Γιοβάνοβιτς (66’ Πέριτσα).
ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (81’ Μαζικού), Νταμπό (81’ Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (63’ Πάλμα), Ιτούρμπε (63’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (51’ Μάνου Γκαρθία), Γκρέι.