ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίκη Ράιαν Γκιγκς: «Οι μελανιές έγιναν κατά τη διάρκεια άγριου σεξ», υποστήριξε η πλευρά του Ουαλού

Δίκη Ράιαν Γκιγκς: «Οι μελανιές έγιναν κατά τη διάρκεια άγριου σεξ», υποστήριξε η πλευρά του Ουαλού
O Ράιαν Γκιγκς.
Photo by Christopher Furlong/Getty Images

Δίκη Ράιαν Γκιγκς: Στην… αντεπίθεση πέρασε η πλευρά του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφο του.

Ο Ράιαν Γκιγκς κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτει η Κέιτ Γκρέβιλ.

Ο Ουαλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φέρεται να πέταξε γυμνή τη σύντροφο του από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το συγκεκριμένο περιστατικό οδήγησε τη Γκρέβιλ στο να προχωρήσει σε καταγγελία κι οι δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον στα δικαστήρια. Μάλιστα, η πρώην σύντροφος του Γκιγκς είχε δείξει στην αστυνομία μελανιές που είχε στο χέρι της, λέγοντας ότι προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης που δέχθηκε.

Η πλευρά του άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέκρουσε σήμερα (10/8) τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι «όλα είναι ψέματα». Ο δικηγόρος υπεράσπισης, Κρις Ντόου ανέφερε ότι: «Οι μελανιές προκλήθηκαν μετά από άγριο σεξ, το οποίο απολαύσατε κι οι δύο»!

Επίσης, ο Ντόου διάβασε στο δικαστήριο μηνύματα που είχαν ανταλλάξει Γκιγκς και Γκρέβιλ, με τη δεύτερη να γράφει ότι: «Το μαύρισμα βγαίνει ωραίο, όπως κι η μελανιά από το σεξ» κι ότι «σε θέλω άγριο». Η πλευρά του (πρώην) ομοσπονδιακού τεχνικού υπογράμμισε επίσης ότι ο Γκιγκς αγόρασε sex toys, μετά από προτροπή της Γκρέβιλ, η οποία τον ήθελε «πιο διεκδικητικό» στο κρεβάτι.

Σχετικές ειδήσεις