ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λ. - Ολυμπιακός 1-1: Ο νέος είναι ωραίος, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοικτή

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός
Intime News

Europa League: Ο Χουάνγκ ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος, όμως, δεν νίκησε (1-1) τον Απόλλωνα κι η πρόκριση θα κριθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν όρθιοι στο «ΓΣΠ», έχοντας κορυφαίο τον Κορεάτη και πλέον θα τα παίξουν «όλα για όλα» στο δεύτερο ματς στην έδρα τους, όπου θα έχουν και την υποστήριξη του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε, έχοντας πρωτοστάτη τον Χουάνγκ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά έδειξε με το «καλημέρα» ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε, ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 29', ενώ δημιούργησε προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ.

Γενικότερα, ο Χουάνγκ μέχρι στο 66ο λεπτό, όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή, είχε συμβάλει τα μέγιστα ώστε η ελληνική ομάδα να φέρει το ματς εκεί που ήθελε. Από εκεί και πέρα, όμως, ο ρυθμός έπεσε, οι ευκαιρίες ήταν πολύ λίγες κι ως εκ τούτου το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Τα γκολ: 18' Γιάνγκα - 29' Χουάνγκ
Διαιτητής: Χοσέ Μαρία Σάντσεθ
Κίτρινες: Χασάν
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Νταβίντ Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πεμπέρν, Ρομπέρζ, Καμάς, Κυριάκου (60΄ Μπα), Κολ, Φίλιξ, Πίττας, Ντιγκινί (74΄ Έντι), Γιάνγκα (60΄ Σαχάρ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κoρμπεράν): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Κούντε (90΄+2 Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς (80΄ Βρουσάι), Χουάνγκ (66΄ Αγκιμπού Καμαρά), Ζινκερνάγκελ (79΄ Ντε Λα Φουέντε), Ελ Αραμπί (67΄ Χασάν)

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάρλος Κορμπεράν

Χουάνγκ Ιν Μπεόμ

Ουσεϊνού Μπα

Σχετικές ειδήσεις