ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Για το «3 στα 3» ο Παναθηναϊκός, «ζέσταμα» πριν το Europa League ο Ολυμπιακός

Super League
Intime News

Super League: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αγωνίζονται εντός έδρας την 3η αγωνιστική, όπου ξεχωρίζει φυσικά το Άρης – ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τραβάει τα περισσότερα βλέμματα στα ματς του διημέρου, ωστόσο η αυλαία ανοίγει με τους δύο «αιωνίους» το Σάββατο (3/9).

Στον αρχικό προγραμματισμό, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπιζε τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, ωστόσο το γήπεδο της Λειβαδιάς δεν είναι ακομα έτοιμο. Ως εκ τούτου, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να παίξει στο «Απ. Νικολαΐδης», με τους «πράσινους» να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς.

Ο Ολυμπιακός «στραβοπάτησε» τη Δευτέρα (29/8) στην Τρίπολη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενος τον Ιωνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να συνδυάσουν το «τρίποντο» με μια καλή εμφάνιση, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς της Πέμπτης (8/9) με τη Ναντ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το πρώτο χρονικά ματς του Σαββάτου (3/9) θα γίνει στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Οι μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής στη Super League

Σάββατο (3/9)

  • Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (17:45 – CosmoteSport4HD)
  • Ολυμπιακός – Ιωνικός (19:00 – CosmoteSport1HD)
  • Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (20:30 – CosmoteSport2HD)

Κυριακή (4/9)

  • Ατρόμητος – Παναιτωλικός (18:30 – Novasports Prime)
  • Βόλος – ΟΦΗ (19:00 – CosmoteSport1HD)
  • ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (21:30 – CosmoteSport1HD)
  • Άρης – ΠΑΟΚ (21:30 – Novasports Prime)
Super League
Η βαθμολογία της Super Leagueslgr.gr

Σχετικές ειδήσεις