ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2: Μετά την Ξάνθη, ο Εργοτέλης: Τίτλοι τέλους για την ιστορική ομάδα της Κρήτης

Εργοτέλης Πάτρικ Ογκουνσότο
Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Εργοτέλη
Intime News

Super League 2: Μετά την Ξάνθη, ο Εργοτέλης αποσύρθηκε και τυπικά από τη δεύτερη κατηγορία, ενώ απορρίφθηκε η δήλωση συμμετοχής από το Κύπελλο Ελλάδας.

Η Ξάνθη αποσύρθηκε από τη Super League 2, ακριβώς 20 χρόνια από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της. Σήμερα (27/9) ήταν η σειρά μιας άλλης ομάδας με σημαντική παρουσίαση στη «μεγάλη» κατηγορία.

Ο λόγος για τον Εργοτέλη, ο οποίος αποσύρθηκε και τυπικά από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Η ομάδα της Κρήτης θα επιδιώξει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, αλλά με δεδομένη την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί στα τοπικά του Ηρακλείου.

Παράλληλα, η ΕΠΟ απέρριψε τη δήλωση συμμετοχής του Εργοτέλη στο Κύπελλο Ελλάδας κι ως εκ τούτου η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας ακυρώθηκε.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Απορρίφθηκε η δήλωση συμμετοχής της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2022-2023. Ως εκ τούτου ματαιώνεται το προγραμματισμένο για τις 28/9/2022 παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 3η φάση του Κυπέλλου»

Σχετικές ειδήσεις