ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λευτέρης Αυγενάκης: Με τα εθνικά θέματα δεν παίζει κανένας

Λευτέρης Αυγενάκης: Με τα εθνικά θέματα δεν παίζει κανένας
Η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού στην πρόταση που δέχθηκαν από την Τουρκία ομάδες από τα Δωδεκάδενησα.
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Απάντηση στα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις για τις προσκλήσεις ομάδων από τα Δωδεκάνησα σε πρωταθλήματα της Τουρκίας, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

«Με τα εθνικά θέματα δεν επιτρέπεται κανένας να παίζει». Με αυτή τη λιτή ανάρτηση στα social επέλεξε να απαντήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η οποία στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ανέφερε ότι αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα του Ηλεκτρονικού Μητρώου Ερασιτεχνικών Σωματείων, υπάρχουν σκέψεις από ομάδες να ακολουθήσουν την πρόταση που τους έχει γίνει και να αγωνιστούν στην Τουρκία.

«Έχουμε ενημερωθεί ανεπίσημα από κάποια σωματεία ότι, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, εξετάζουν ακόμη και την πρόταση που τους έχει γίνει να αγωνισθούν στη γείτονα χώρα, λέγοντας ότι εμάς σαν "ποδόσφαιρο", δεν μας χωρίζει κάτι. Θα μας φέρουν στη δυσάρεστη θέση να ορίζουμε εκεί τα παιχνίδια, αφού για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός δεν έπραξε τα αυτονόητα», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανάρτηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η οποία πρόσθεσε ότι περίπου 30 ερασιτεχνικά σωματεία των ακριτικών νησιών δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να εγγραφούν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα χρήσης των Δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να τους εκδίδουν οι Περιφέρειες άδειες διεξαγωγής αγώνων.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη