ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Δικάζεται για οικονομική απάτη, κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών

Νεϊμάρ
AP Photo/Joan Mateu Parra

Νεϊμάρ: Στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/10), ο Βραζιλιάνος «σταρ», ο οποίος κατηγορείται για οικονομική απάτη.

Ο Νεϊμάρ σκόραρε στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, δίνοντας τη νίκη στην Παρί Σεν Ζερμεν. Λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα.

Ο Βραζιλιάνος «σταρ» έδωσε το «παρών» στην πρώτη μέρα της δίκης του για οικονομική απάτη στο πλαίσιο της μεταγραφής του από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα το 2013.

Ο Νεϊμάρ, μαζί με τον πατέρα και τον ατζέντη του, αλλά και τους Σάντρο Ροσέλ και Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, βρίσκονται στο εδώλια, καθώς φέρεται να παραποίησαν στοιχεία.

Ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια, με την εισαγγελία να έχει προτείνει ποινή δύο ετών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ποινές που είναι μέχρι δύο χρόνια για πρώτο αδίκημα, μπορεί να επιβληθεί με αναστολή.

Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δώσει το «παρών» όλες τις ημέρες, με την κατάθεση του να αναμένεται την Τρίτη (18/10). Η δίκη θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου.

Σχετικές ειδήσεις