ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα πριν το ντέρμπι «αιωνίων»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime News

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Διαβάστε τα τελευταία νέα των δύο μονομάχων πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (6/11).

Το σημαντικότερο ντέρμπι των τελευταίων (πολλών) ετών θα διεξαχθεί αύριο στο «Απ. Νικολαϊδης».

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ξεκίνημα ρεκόρ, με το «10 στα 10» και μετά από πολύ καιρό δείχνει έτοιμος για την επιστροφή στην κορυφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, μοιάζει σαν να παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για το πρωτάθλημα, καθώς ήδη είναι στο -10 από την κορυφή.

Παναθηναϊκός: Όλοι «μέσα» για το ντέρμπι!

Στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πέρα από τις γνωστές απουσίες (Αϊτόρ, Τουιγιέ, Φρόκου) και τον ανέτοιμο Πούγγουρα (ατομικό), δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Βέρμπιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην πλάτη κι είναι απόλυτα έτοιμος.

Ολυμπιακός: Μέσα ο Χάμες Ροντρίγκες, εκτός ο Μαρσέλο

Στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ θα έχει κανονικά στη διάθεση του, τους Χάμες Ροντρίγκες και Γιώργο Μασούρα, για το μεγάλο ντέρμπι. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν Μαρσέλο, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπα.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του, όπως και των άλλων αγώνων, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις