ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EnergyFans: Το βίντεο της UEFA και της Κομισιόν για την εξοικονόμηση ενέργειας

EnergyFans: Το βίντεο της UEFA και της Κομισιόν για την εξοικονόμηση ενέργειας

Η UEFA και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λανσάρουν μια νέα διαφήμιση για τη δεύτερη σεζόν μιας τριετούς καμπάνιας, σύμφωνα με την οποία η UEFA υποστηρίζει την Επιτροπή για να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις προτεραιότητες του κλίματος και της ενέργειας της Ευρώπης.

Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν το 2021/22, η καμπάνια – μια συνεργασία μεταξύ της UEFA και της ναυαρχίδας της Πράσινης Συμφωνίας της ΕΕ – κυκλοφόρησε με ένα ολοκαίνουργιο σποτ που θα προβάλλεται αυτή τη σεζόν σε πανευρωπαϊκό ανδρικό και γυναικείο άθλημα της UEFA διοργανώσεις συλλόγων και εθνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Champions League ανδρών της UEFA και του Champions League UEFA γυναικών.

To video έκανε πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου 2022 κατά τη διάρκεια αγώνων Champions League και θα μεταδοθεί σε όλες τις χώρες της ΕΕ και όχι μόνο, προσεγγίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους. Οι θαυμαστές θα δουν τη διαφήμιση κατά τη διάρκεια των αγώνων ανδρών και γυναικών του Champions League, του Europa League και άλλων μεγάλων διοργανώσεων.

Παράλληλα με την κοινή τους προβολή στην τηλεόραση, η Επιτροπή και η UEFA προωθούν την τηλεοπτική διαφήμιση που προσκαλεί για εξοικονόμηση ενέργειας και στα ψηφιακά τους κανάλια.

Η UEFA δημοσίευσε ένα άρθρο ειδήσεων στην ιστοσελίδα της και μοιράστηκε το βίντεο κλιπ στο Facebook, το Instagram, το LinkedIn και το Twitter. Μετά από σύσταση της UEFA, άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων και πρώην ποδοσφαιριστές (Luís Figo, Clarence Seedorf και Gaizka Mendieta) δημοσίευσαν επίσης το βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Επιτροπή δημοσίευσε το βίντεο τόσο στους εταιρικούς όσο και στους πιο εξειδικευμένους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι μας στο youtube