ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Aυτά τα μεγάλα ονόματα θα συναντήσει στην Αλ Νασρ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Aυτά τα μεγάλα ονόματα θα συναντήσει στην Αλ Νασρ
Associated Press

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, όπου τον περιμένουν μερικά πολύ γνωστά ονόματα από το χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η «εποχή» Κριστιάνο Ρονάλντο για την Αλ Νασρ βρίσκεται λίγο πριν το ξεκίνημα της. Ο Πορτογάλος σουπερ σταρ είπε το μεγάλο ναι στο «μυθικό» ποσό των 500.000.000 ευρώ για 2,5 χρόνια και υπέγραψε το συμβόλαιό του με το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Με τις ανακοινώσεις και τη φωτογράφιση του Ρονάλντο με τη φανέλα της νέας του ομάδας να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, μένει τώρα να δούμε τον CR7 να αγωνίζεται στο γήπεδο με την Αλ Νασρ.

Στην προσπάθεια του για διάκριση σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα έχει συμπαραστάτες μερικά πολύ γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του αθλήματος.

Το πρώτο από αυτά βρίσκεται στο πόστο του προπονητή και είναι ο Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει περάσει από τον πάγκο της Ρόμα, της Μαρσέιγ και της Σεντ Ετιέν.

Έπειτα κάτω από τα δοκάρια θα δει να αγωνίζεται ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Νταβίντ Οσπίνα με αξιόλογη πορεία σε Νάπολι, Άρσεναλ, Νις αλλά και τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας.

Εξίσου αξιόλογη είναι η καριέρα και του βασικού αμυντικού χαφ, της ομάδας Λουίς Γκουστάβο. Πολύ έμπειρος όντας στα 35, μετά συνεχή παρουσία με μεγάλα πρωταθλήματα φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν της Βόλβφσμπουργκ και της Μαρσέιγ.

Αυτός που αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει και αναμένεται να αποτελέσει παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κεντρικός φορ της Αλ Νασρ Βίνσεντ Αμπουμπακάρ, ο οποίος εντυπωσίασε με τη φανέλα του Καμερούν, όσο αγωνίστηκε, στο Μουντιάλ του Κατάρ. Έγινε γνωστός κυρίως από την επιτυχή παρουσία του σε Πόρτο και Μπεσίκτας.

Σχετικές ειδήσεις:

Όταν ο Ρονάλντο έλεγε: «Αν ήθελα τα λεφτά θα πήγαινα στο Κατάρ...»

Η πρώτη δήλωση Ρονάλντο μετά το συμβόλαιο 500 εκατ. ευρώ στην Al Nasr

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επίσημα στην Αλ Νασρ