ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Ερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση

Ντάνι Άλβες
AP

Ντάνι Άλβες: Μπελάδες για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στη Βαρκελώνη για να γιορτάσει την έλευση του 2023.

Η εφημερίδα ABC της Ισπανίας, όμως, έφερε στο φως της δημοσιότητας την καταγγελία μιας κοπέλας, η οποία ισχυρίζεται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Άλβες σε νυχτερινό κλαμπ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι: «Πρώτα απ' όλα, θέλω να πω ότι αρνούμαι τα πάντα. Ήμουν εκεί μαζί με άλλους ανθρώπους και περνούσαμε καλά. Και όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι μου αρέσει να χορεύω. Χόρευα και διασκέδαζα χωρίς να μπαίνω στον χώρο άλλου ανθρώπου. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Δεν έκανα αυτό που είπε. Η οικογένειά μου υποφέρει, ειδικότερα αυτοί που είναι κοντά σε εμένα. Ξέρουν ποιος είμαι».

Την Τρίτη (10/1), όμως, δικαστήριο της Βαρκελώνης, εξέδωσε ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι: «για φερόμενο έγκλημα σεξουαλικής επίθεσης ως αποτέλεσμα της καταγγελίας που κατέθεσε μια γυναίκα για γεγονότα που φέρεται να συνέβησαν σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα». Μολονότι στην ανακοίνωση δεν υπάρχει το όνομα του Άλβες, εκπρόσωπος του δικαστηρίου επιβεβαίωσε στο Reuters ότι ο ποδοσφαιριστής είναι το πρόσωπο που ερευνάται για την υπόθεση.