ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: «Χρυσάφι» στα πόδια του, η Αλ Χιλάλ δίνει 280.000.000 ευρώ

Λιονέλ Μέσι
AP Photo/Ariel Schalit

Λιονέλ Μέσι: Η Αλ Νασρ έπεισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Χιλάλ επιδιώκει να κάνει το ίδιο με τον «Pulga».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας και τα οποία επικαλείται κι η «Mundo Deportivo», οι «Galacticos» της Ασίας ετοιμάζονται να «χρυσώσουν» τον Λιονέλ Μέσι.

Η ιστοσελίδα «The New Arab», μάλιστα, αναφέρει ότι ο πατέρας και ατζέντης του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Αργεντινή, βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για να συζητήσει με τους ιδιοκτήτες της Αλ Χιλάλ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε αναφέρει πρόσφατα ότι ο Λιονέλ Μέσι είχε συμφωνήσει προφορικά με την Παρί Σεν Ζερμέν, για ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία λήγει το καλοκαίρι. Η «L’ Equipe», όμως, σε ρεπορτάζ της υπογράμμισε ότι μολονότι είναι χαρούμενος στο Παρίσι δεν έχει πει ακόμα το «ναι».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι πρόσφατα προκλήθηκε χαμός στα social media, με αφορμή μια φανέλα του Μέσι στην μπουτίκ της Αλ Χιλάλ.

Παράλληλα, ο Νασίρ Αλ-Ατίγια, συγγενής του Εμίρη του Κατάρ, έχει δηλώσει ότι: «Η επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι μετά την Παρί Σεν Ζερμέν θα βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία».