ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-0: Ο Πασχαλάκης τον κράτησε όρθιο στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Super League
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Super League: Ο ΠΑΟΚ ήθελε, πάλεψε κι έχασε ευκαιρίες αλλά βρήκε μπροστά του τον ανίκητο Πασχαλάκη, ο οποίος επέτρεψε στον Ολυμπιακό να φύγει με τον βαθμό (0-0) από την Τούμπα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, το οποίο ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Κάπως έτσι, συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον γηπεδούχο να μην κερδίζει στα ματς των δύο ομάδων, οι οποίες διατήρησαν, παράλληλα, το αήττητο σερί που «τρέχουν».

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε απόψε (5/2) ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Τούμπα κι ήταν ανίκητος, κάνοντας εντυπωσιακές επεμβάσεις για να κρατήσει το «μηδέν».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγάλη ενέργεια στο ματς και με πρωταγωνιστή τον Νάρεϊ, ο οποίος είχε δοκάρι μόλις στο 1ο λεπτό. Οι παίκτες του Λουτσέσκου δημιούργησαν τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα κι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο ξεκίνημα του ματς.

Σταδιακά ο Ολυμπιακός, όμως, ισορρόπησε το ματς και… ισοφάρισε τα δοκάρια με τρομερό σουτ του Χάμες Ροντρίγκες στο 22’. Μετά την ανάπαυλα, ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΑΟΚ, πάντως, να έχει το πάνω χέρι και τις τελικές. Ο Πασχαλάκης, όμως, ήταν εξαιρετικός κι επέτρεψε στην ομάδα του να φύγει με τον βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για ανατροπή του Ράφα Σοάρες από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Super League
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0slgr

Διαιτητής: Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβακία)
Κίτρινες: Αουγκούστο, Σάστρε, Ράφα Σοάρες – Παπασταθόπουλος, Ροντινέι.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης (70’ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (90’+1’ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς (72’ Τόμας), Ολιβέιρα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες (81’ Σαμασέκου), Παπασταθόπουλος, Μασούρας (61’ Κανός), Μπιελ (80’ Ραμόν), Ροντινέι, Ιν Μπομ, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ τίμησε πριν την έναρξη του αγώνα τον Λέο Μάτος, ο οποίος προ ημερών ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, δια χειρός Νέτο Γκουερίνο.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

Μίτσελ (Ολυμπιακός)