ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Αν αυτό δεν είναι φάουλ και αποβολή...» - Η διάψευση της ΚΕΔ

Super League ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Print Screen

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι άνθρωποι της «Ένωσης» ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του Έσπεν Έσκας στο ντέρμπι της Τούμπας, για την 23η αγωνιστικής της Super League.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής σε ποστάρισμα του στα social media, αναφέρθηκε στη φάση του Λιβάι Γκαρσία.

Παραθέτοντας φωτογραφικά καρέ της φάσης, εξήγησε γιατί υπήρχε διπλό λάθος του ρέφερι στην ανατροπή του παίκτη της «Ένωσης» από τον Ίνγκασον. Κατέληξε, υπογραμμίζοντας ότι: «Αν αυτό ΔΕΝ είναι φάουλ και αποβολή...»

Το ποστάρισμα του Γιάννη Καραλή

«Πριν τρελαθούμε τελείως:

Φωτο-1: ξεκινάει το ΤΡΈΝΟ -Λιβάι την προσπέραση.

Φωτο-2: Ο Ίνγκασον τον ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ με τη μπάλα ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενη από τον Λιβαι, με τον Κοταρσκι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο μακριά και τον Κουλιεράκη 2 μέτρα ΠΙΣΩ του.

Φωτο-3, -4: Ανατροπή, επειδή τον προσπερνά σαν σταματημένο, ΜΕ ΧΈΡΙΑ και ΜΕ ΠΟΔΙΑ!!!

Αν αυτό ΔΕΝ είναι φάουλ και αποβολή...»

Η ΚΕΔ διέψευσε ότι δικαίωσε τον ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα η ΚΕΔ πήρε θέση με αφορμή δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν να έχει πάρει θέση για τις δύο φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με αυτά φέρεται να αναφέρει ότι δεν υπήρχε κάποια κόκκινη κάρτα σε παίκτη του ΠΑΟΚ. Η ΚΕΔ, από την πλευρά της, ξεκαθάρισε ότι: «Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα ΜΜΕ που παρουσιάζουν θέσεις της ΚΕΔ, διευκρινίζεται ότι η ΚΕΔ οτιδήποτε θέλει να σχολιάσει το κάνει μέσω του επίσημου ιστότοπου της ΕΠΟ».