ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τον επόμενη εβδομάδα η απόφαση για τα… δοκάρια του Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ατρόμητος - ΑΕΚ Super League
Intime News

Super League: Με το νέο μήνα θα βγει η απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά της αρχικής απόφασης για το ματς με τον Ατρόμητο.

Η αναμέτρηση, η οποία ήταν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αναβλήθηκε λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου.

Την Τρίτη (14/2), το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε τον Ατρόμητο λόγω «έλλειψης υπαιτιότητας». Δύο ημέρες αργότερα (16/2), η ΑΕΚ κατέθεσε έφεση, καθώς οι άνθρωποι της θεωρούν αστήρικτο το σκεπτικό που οδήγησε στην απόφαση το ματς να διεξαχθεί κανονικά σε άλλη ημερομηνία.

Την Παρασκευή εκδικάστηκε η έφεση της «Ένωσης», με την απόφαση να αναμένεται με την έλευση του Μαρτίου. Συγκεκριμένα, υπήρξε ενημέρωση ότι θα δοθεί προθεσμία για να κατατεθούν υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (28/2), μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Δημακόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται από την ερχόμενη Τετάρτη 1η Μαρτίου και (πιθανότατα) το αργότερο ως την Παρασκευή (3/3).