ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 0-1: Έστειλε μήνυμα Ευρώπης!

Super League
Intime News

Super League: Μήνυμα Ευρώπης ενόψει των playoffs έστειλε ο Βόλος, ο οποίος νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και προσπέρασε τον Άρη, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση.

Η ομάδα της Μαγνησίας εξασφάλισε, την περασμένη εβδομάδα, την παρθενική παρουσία της στην πρώτη εξάδα και σήμερα (5/3) έδειξε ότι θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Βόλος έκανε μόλις δύο τελικές στους «Ζωσιμάδες», ωστόσο κατάφερε τη μια να την μετατρέψει σε γκολ, με κεφαλιά του Στάθη Ταχάτου. Ο 22χρονος αμυντικός στην πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα, σημείωσε και το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των φιλοξενούμενων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να βρει γκολ και στο τέλος το πλήρωσε. Με αυτό το «διπλό» ο Βόλος ανέβηκε στην πέμπτη θέση, πάνω από τον Άρη.

Super League
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1slgr.gr

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Τζίνο – Τσιρίνος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Νίνης, Τζίνο, Ριένστρα, Τζίμας (88’ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (73’ Λώλης), Μπάλαν (79’ Μπατίστ).
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ταχάτος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης (79’ Κάτσε), Μεταξάς (46’ Καρτάλης/90’ Ασλανίδης), Πιρές (90’+3’ Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

Σχετικές ειδήσεις