ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, Λαμία - ΠΑΟΚ: «Πηγαίνετε για ύπνο», η απάντηση Λουτσέσκου στα υβριστικά συνθήματα

Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΑΟΚ
Glomex

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε στο επίκεντρο σε ακόμα ένα ματς του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε «περίπατο» στη Λαμία κι εξασφάλισε από απόψε (8/3) την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Λουτσέσκου είχε αρκετά νεύρα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ξέσπασμα του στην κάμερα για το πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι του Αντέτζο. Ο κόσμος των γηπεδούχων ήταν έξαλλος με τον Ρουμάνο τεχνικό, τον οποίο αποδοκίμασε έντονα, φωνάζοντας και υβριστικά συνθήματα.

Ο Λουτσέσκου απάντησε με τα χέρια του, προτρέποντας τους, μεταξύ άλλων, να πάνε για ύπνο. Στη συνέχεια στις δηλώσεις του στην CosmoteTV, μίλησε για το VAR, λέγοντας: «Είναι απίστευτο πώς το VAR λειτούργησε σήμερα , δεν έδωσε ένα πέναλτι, πρέπει να σταματήσει. Το αποτέλεσμα είναι καλό. Είμαστε σε καλή θέση, η ομάδα έχει καλή νοοτροπία. Σε κάθε παιχνίδι συμβαίνει αυτό, τρία μέτρα οφσάιντ και δεν το δίνει, το πέναλτι στα Γιάννινα. Είναι σκόπιμο. Φανταστείτε να συνέβαινε στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό. Είναι λογικό να είμαστε απογοητευμένοι Νιώθουμε αδικημένοι. Εδώ το VAR έχει αρνητικό ρόλο, γιατί δεν τσεκάρει. Εμείς προετοιμαζόμαστε, μαχόμαστε, με τα όπλα μας και πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Σχετικές ειδήσεις