ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάγωσαν» στο γήπεδο: Κατέρρευσε 17χρονος παίκτης της Λίβερπουλ (video)

Λίβερπουλ
Print Screen

Τρομακτικό περιστατικό στην αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τη Λίβερπουλ για τα playoffs του UEFA Youth League, με τον Μπεν Ντοκ να καταρρέει κατά τη διάρκεια της.

Ο νεαρός εξτρέμ των «Reds» χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο του.

Ο Ντοκ έκανε μερικά βήματα και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος, «παγώνοντας» άπαντες. Όπως είναι φυσικό σήμανε συναγερμός, με τον διαιτητή να καλεί αμέσως το ιατρικό επιτελείο, το οποίο του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει, αλλά μετά το τέλος ήταν μαζί με τους συμπαίκτες του, κάτι που είναι δείχνει ότι ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Ο Ντοκ, πάντως, θα είναι υπό στενή παρακολούθηση το επόμενο διάστημα.

«Ο Μπεν είναι εντάξει. Ήταν προφανές πως δεν μπορούσε να συνεχίσει αλλά το ιατρικό μας επιτελείο πήγε σε εκείνον αμέσως. Ήταν στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος μαζί με τους άλλους παίκτες και θα εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την περίπτωσή του», δήλωσε ο προπονητής της Κ21 της Λίβερπουλ, Μπάρι Λιούτας.

Για την ιστορία η Σπόρτινγκ νίκησε 1-0 κι έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του UEFA Youth League.

Σχετικές ειδήσεις