ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Άρης – ΠΑΟΚ 1-2: Ανατροπή – δήλωση τίτλου | Χαμός με Λουτσέσκου στο φινάλε

Super League, Άρης – ΠΑΟΚ 1-2: Ανατροπή – δήλωση τίτλου | Χαμός με Λουτσέσκου στο φινάλε

Super League: Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τεράστια ανατροπή στο «Κλ. Βικελίδης», κερδίζοντας 2-1 τον Άρη και δήλωσε «παρών» στη μάχη του τίτλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν ο θριαμβευτής του πρώτου ντέρμπι των φετινών συναρπαστικών playoffs.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, μολονότι βρέθηκαν να χάνουν μόλις στο 12ο λεπτό, ανέτρεψαν την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ακόμη ένα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, έστω κι αν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Μετά την ανάπαυλα ανέβασε την απόδοση του και μέσα από τις δύο καλές φάσεις που έβγαλε, έφτασε στην ανατροπή.

Στα τελευταία λεπτά υπήρξε ένταση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποβάλλεται και να έχει έντονο διάλογο με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της NOVA, αποβλήθηκε, καθώς επέστρεψε στην κερκίδα ένα αντικείμενο, την ώρα της προσωρινής διακοπής. Αυτή προήλθε, επειδή έπεσε καπνογόνο κι αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αστυνομικούς να «κυκλώνουν» τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Super League
Άρης - ΠΑΟΚ 1-2slgr.gr

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ (Σουηδία)
Κίτρινες: Οντουμπάτζιο, Καμαρά, Φαμπιάνο - Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Κάργας.
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζιο, Μαζικού (86' Πίρσμαν), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ετέμπο (87' Νταμπό), Νταρίντα, Πάλμα (86' Χριστοδουλόπουλος), Ματέο Γκαρσία (80' Γκρέι), Ιτούρμπε (80' Καμάτσο), Καμαρά.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα (46' Σοάρες), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (46' Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (46' Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (88' Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (62' Τόμας).