ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Αγνοείται ο φορ της Κολόν Σάντα Φε, Μπρίαν Φερνάντες - Βρέθηκε κατεστραμμένο το αμάξι του

Αργεντινή: Αγνοείται ο φορ της Κολόν Σάντα Φε, Μπρίαν Φερνάντες - Βρέθηκε κατεστραμμένο το αμάξι του
Screenshot

Συναγερμός στην Αργεντινή για την εξαφάνιση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, Μπρίαν Φερνάντες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ο επιθετικός της Κολόν Σάντα Φε αγνοείται από την προηγούμενη εβδομάδα και η αστυνομία εκφράζει έντονες ανησυχίες μετά την εύρεση του αυτοκινήτου του το πρωί της Δευτέρας.

Το αμάξι του 28χρονου Αργεντινού φορ ήταν κατεστραμμένο, με τζάμια σπασμένα και τις ρόδες να λείπουν.

Στις αρχές του 2023 ο Φερνάντες είχε επιστρέψει στην Κολόν Σάντα Φε, προκειμένου να κάνει restart στην καριέρα του, η οποία είχε πάρει την κάτω βόλτα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω επανειλημμένης χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, όπως λένε στην Αργεντινή, πριν μερικούς μήνες είχε συλληφθεί μετά από επεισόδιο που είχε δημιουργήσει σε στάση λεωφορείου.

Η Κολόν, ωστόσο, του έδωσε την ευκαιρία που έψαχνε, αλλά πλέον ο προπονητής του Νέστορ Γκοροσίτο, είναι απελπισμένος και δεν δείχνει να πιστεύει πως κάτι σοβαρό συμβαίνει.

«Είναι η δεύτερη φορά που αγνοείται. Την προηγούμενη φορά δεν είχαμε πει τίποτα, αλλά πλέον τελείωσε για εμάς, πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση.

Του μίλησα πολλές φορές, σαν ήταν ο γιος μου, αλλά πρέπει να δει έναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.