ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Βγήκαν τα εισιτήρια του φιλικού με Λιθουανία στην OPAP Arena - Οι τιμές

Εθνική Ελλάδας: Βγήκαν τα εισιτήρια του φιλικού με Λιθουανία στην OPAP Arena - Οι τιμές
Eurokinissi

Εθνική Ελλάδας: Στη διάθεση των φιλάθλων της εθνικής ομάδας τέθηκαν από την Τρίτη (21/03) τα εισιτήρια για το φιλικό της Δευτέρας (27/03) κόντρα στη Λιθουανία στην «OPAP Arena».

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στο Γιβραλτάρ, το βράδυ της Παρασκευής (24/03) και λίγες μέρες αργότερα θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

Από την Τρίτη (21/03) οι φίλαθλοι του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία τιμώνται από 15 έως 25 ευρώ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Λιθουανία (27/03/20223, 19:00). Αγοράστε μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά, το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική Ομάδα, που θα παίξει για πρώτη φορά στη νέα της έδρα, την OPAP Arena.

Πατήστε ΕΔΩ για να κλείσετε θέση!

Εναλλακτικά μπείτε στο site www.pame-ethniki.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Ενηλίκων: 15€, 20 €, 25€
Παιδικό: Μισή τιμή.

Η Ε.Π.Ο. συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην εγκατάσταση για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την έγκαιρη εισόδό τους στο γήπεδο».

Σχετικές ειδήσεις