ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Χάνει την πρεμιέρα με Γιβραλτάρ ο Κουρμπέλης - Πλήγμα και για τον Παναθηναϊκό

Εθνική ομάδα: Χάνει την πρεμιέρα με Γιβραλτάρ ο Κουρμπέλης - Πλήγμα και για τον Παναθηναϊκό
Intime

Εθνική ομάδα: Με μια σοβαρή απώλεια πάει στην Πορτογαλία η Ελλάδα για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 κόντρα στο Γιβραλτάρ, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Μετά από μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής ομάδας στην Πορτογαλία.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί πλήγμα για την Ελλάδα, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ υπολόγιζε ως βασικό τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 απέναντι στο Γιβραλτάρ (24/3, 21:45).

Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την Εθνική ομάδα, καθώς αμφίβολοι είναι τόσο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης, με τη συμμετοχή τους να ξεκαθαρίζει μετά τη σημερινή (23/3) προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους.

Φυσικά, ο τραυματισμός του Κουρμπέλη αποτελεί σοβαρή ζημιά και για τον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου και απομένει να φανεί το ακριβές μέγεθος της θλάσης και το διάστημα που θα κρατήσει τον αρχηγό των «πράσινων» μακριά από τα παιχνίδια των Play Off της Super League.

Σχετικές ειδήσεις