ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Ανατριχιαστικές εικόνες στο Μονουμεντάλ - Δάκρυα, αποθέωση και υπόκλιση στον Μέσι (vids)

Αργεντινή: Ανατριχιαστικές εικόνες στο Μονουμεντάλ - Δάκρυα, αποθέωση και υπόκλιση στον Μέσι (vids)
AP Photos

Μοναδικές στιγμές και πρωτοφανή αποθέωση στο Μονουμεντάλ για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές της Αργεντινής - Έκλαιγαν και γελούσαν ταυτόχρονα οι παίκτες, υπόκλιση στο μεγαλείο του βουρκωμένου Λιονέλ Μέσι.

Ολόκληρο το Μπουένος Άιρες, με επίκεντρο το Μονουμεντάλ, βρίσκεται σε... έκσταση τις τελευταίες ώρες, μετά την επιστροφή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στο σπίτι τους για τον πρώτο αγώνα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Το φιλικό με τον Παναμά (2-0 με γκολ του Αλμάδα και ιστορικό τέρμα του Μέσι) μετατράπηκε σε ένα πρωτόγνωρο πάρτι που τα είχε όλα. Γέλια, δάκρυα, αποθέωση, συγκίνηση!

Και χορό! Πολύ χορό αμέσως μετά το τέλος του αγώνα...

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του είχαν υποδοχή ηρώων στο Μονουμεντάλ, με υπέροχες αντιδράσεις. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι παίκτες είχαν παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις οικογένειές τους πριν τη σέντρα και το πλήθος εκστασιασμένο τραγουδούσε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Οι περισσότεροι είχαν δάκρυα στα μάτια, μη μπορώντας να κρύψουν τη συγκίνησή τους για αυτό που βίωναν, ενώ ο Μέσι έδειχνε να το απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλον, αν και βουρκωμένος σε αρκετές περιπτώσεις.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε ο Λιονέλ Μέσι, όχι μόνο για το ιστορικό γκολ που πέτυχε, αλλά και για την ομιλία του στο τέλος, με τους συμπαίκτες του να... υποκλίνονται κυριολεκτικά στο μεγαλείο του.

Σχετικές ειδήσεις