Ρωσία: Νίκη επί του Ιράκ στο πρώτο φιλικό στο έδαφός της μετά τον πόλεμο με Ουκρανία (vid)

Τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα έδωσε την Κυριακή (26/03) η Εθνική Ρωσίας, επικρατώντας 2-0 του Ιράκ.

Ρωσία: Νίκη επί του Ιράκ στο πρώτο φιλικό στο έδαφός της μετά τον πόλεμο με Ουκρανία (vid)

Το φιλικό παιχνίδι έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη, με τους Ρώσους να παίρνουν τη νίκη 2-0 χάρις σε τέρματα των Αντόν Μιράντσουκ και Σεργκέι Πινιάεφ. Αυτό ήταν το πρώτο ματς της «αρκούδας» στο έδαφός της, μετά το Νοέμβριο του 2021.

Η Ομοσπονδία της χώρας έχει αποβληθεί, τόσο από τη FIFA, όσο και την UEFA από το Φεβρουάριο του 2022 όταν και ξεκίνησε ο πόλεμος με την Ουκρανία. Κάτι ανάλογο ισχύει για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας.

Από την πλευρά της, η Ρωσική Ποδοσφαιρική Ένωση (RFU) έχει προτείνει την αποχώρηση από την UEFA και την ένταξη στην AFC, την ασιατική Ομοσπονδία 47 χωρών, ωστόσο, η εκτελεστική της επιτροπή δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή