ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΠΣ Βόλος: Αιχμηρή τοποθέτηση Μπέου - «Να μην έχουμε αίματα» (vid)

ΝΠΣ Βόλος: Αιχμηρή τοποθέτηση Μπέου - «Να μην έχουμε αίματα» (vid)
Eurokinissi

ΝΠΣ Βόλος: Καμία προσδοκία από τη συνάντηση της ΕΠΟ με τους έξι συλλόγους των play offs της Super League δεν έχει ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας δίνει το «παρών» στη σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έπειτα από το κάλεσμα του Στιβ Μπένετ για συνάντηση με αφορμή τη διαιτησία.

Κατά την είσοδό του στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε ένα μικρό σχόλιο στην κάμερα της ΕΡΤ, εκφράζοντας την απαισιοδοξία του για την εξέλιξη της συνάντησης κορυφής.

«Τι να περιμένουμε, δεν περιμένουμε τίποτα... ένα φιάσκο είναι», υποστήριξε ο πρόεδρος του Βόλου κατά την είσοδό του.

«Να μην έχουμε αίματα»

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε νωρίτερα από τη συνάντηση κορυφής. Κατά την έξοδό του μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου τονίζοντας πως πρόκειται για «θέατρο σκιών εκεί μέσα».

«Δεν είναι ποδόσφαιρο, τόσος κόσμος, δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να έρθετε να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα; Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται ούτε στο Τζιμπουτί, ούτε σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ αλλά εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον αυτός που θα το πάρει να το αξίζει. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Εγώ διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές, το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι, όχι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τις φωνές που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα, απάντησε: «Φώναξα, αντέδρασα για αυτές τις πρακτικές. Ως εκ τούτου δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο αν δεν γίνουν τομές εδώ και τώρα και παρθούν αποφάσεις. Το θέατρο των σκιών είναι εκεί μέσα».

Σχετικές ειδήσεις