ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά του ανθρώπου που έδωσε το Μουντιάλ στην Αργεντινή

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά του ανθρώπου που έδωσε το Μουντιάλ στην Αργεντινή

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Γκονσάλο Μοντιέλ, ο παίκτης που με το δικό του πέναλτι έδωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή.

Σοκαρισμένη η Αργεντινή, για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Γκονσάλο Μοντιέλ. Ο δεξιός μπακ της «αλμπισελέστε» είναι ήρωας στην πατρίδα του, καθώς ήταν αυτός που με δικό του πέναλτι έκρινε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Όμως, λίγο καιρό μετά έγιναν γνωστές κατηγορίες κατά του παίκτη της Σεβίλλης, αναφορικά με σεξουαλική επίθεση το 2019.

Συγκεκριμένα νεαρή κοπέλα κατηγορεί τον Μοντιέλ πως σε πάρτι που διοργάνωση σπίτι του πριν τέσσερα χρόνια, δέχτηκε σεξουαλική επίθεση-κακοποίηση. Την πληροφορία μετέδωσε το «Radio 10», ενώ μίλησε και ο δικηγόρος της.

«Το συμβάν έλαβε χώρα το 2019 στο σπίτι του Μοντιέλ, όταν γιόρταζε τα γενέθλιά του. Την είχε δει δυο φορές στη ζωή του αλλά είπε σε έναν φίλο του να την καλέσει στο πάρτι ώστε να την… περιποιηθούν. Μέσα στο βράδυ έχασε την επαφή με την πραγματικότητα και ώρες μετά ξύπνησε ξαπλωμένη στον δρόμο, έξω από την πόρτα του σπιτιού. Δεν ξέρει πόσοι συμμετείχαν στην κακοποίησή της, αλλά οι εξετάσεις που έκανε απέδειξαν πως υπήρξε σωματική επαφή», ανέφερε ο δικηγόρος της κοπέλας.

Το θέμα αναμένεται να έχει εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Παράλληλα ο Μοντιέλ κατηγορείται πως έστελνε απειλητικά μηνύματα στην κοπέλα μετά το συμβάν.