ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Έτοιμοι Γκατσίνοβιτς και Βίντα – Αγωνία για Μουκουντί

ΑΕΚ: Έτοιμοι Γκατσίνοβιτς και Βίντα – Αγωνία για Μουκουντί

Δύο παίκτες στη διάθεση του Αλμέιδα για Τούμπα, δύσκολα προλαβαίνει ο Καμερουνέζος στόπερ, οριακά για τον Φαν Βέερτ.

Ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι της Τούμπας, οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντομαγκόι Βίντα. Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ φώναξαν «παρών», καθώς κατάφεραν να προπονηθούν την Παρασκευή (31/3). Ήρθαν να προστεθούν στη… μείωση πονοκεφάλων του Ματίας Αλμέιδα, μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία που μια μέρα πριν μπήκε κι αυτός σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ακόμη και το γεγονός πως τους έχει στη διάθεσή του ο Αργεντινός τεχνικός, πάντως, δε σημαίνει πως θα αγωνιστούν βασικοί οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Ζητούμενο είναι και ο ρυθμός, οπότε το θετικό για την Ένωση είναι πως υπάρχουν οι συγκεκριμένες λύσεις. Με τον Αλμέιδα να παίρνει την τελική απόφαση.

Πέρα απ’ τις επιστροφές, υπάρχουν και οι αγωνίες μέχρι τελευταία στιγμή. Ο Μουκουντί συνεχίζει να μην ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ακόμη κι αν καταφέρει να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο, η απουσία του είναι μεγάλη και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ανοιχτό και το θέμα του Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός έκανε μέρος του προγράμματος, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή.