ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Το σκάνδαλο του αιώνα» - Η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» για το ακυρωθέν γκολ της

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Super League
EUROKINISSI

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν στο 7ο λεπτό στο ντέρμπι της Super League, ωστόσο ο Κουλμπάκοφ δεν ακύρωσε το γκολ, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση για τον λόγο.

Η απόφαση του διαιτητή και κυρίως το γεγονός ότι κανείς δεν κατάλαβε τι έδωσε προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Ο Πινέδα έφυγε μόνος του στην κόντρα μετά από λάθος γύρισμα του Σβαμπ κι ο Άμραμπατ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Ο ρέφερι, όμως, σφύριξε νωρίτερα, χωρίς να έχει γίνει κατανοητό τι έχει δώσει.

Η υπόδειξη του προκάλεσε ένταση, μεταξύ των μελών των δύο ομάδων, ενώ η «Ένωση» με αναρτήσεις της στα social media έκανε λόγο για το «σκάνδαλο του αιώνα».

«7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!!!», ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι».

Σε νέα ανάρτηση, η ΑΕΚ τόνισε ότι: «Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…».

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται και για τη φάση του 36ου λεπτού, όπου θεωρούν ότι ο Αουγκούστο έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σχετικές ειδήσεις