ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Απολύθηκε ο Γκρέιαμ Πότερ – Ψάχνει προπονητή

Τσέλσι: Απολύθηκε ο Γκρέιαμ Πότερ – Ψάχνει προπονητή

Τα άσχημα αποτελέσματα παρά τα πολλά εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για μεταγραφές, έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Γκρέιαμ Πότερ.

Νέα απόλυση προπονητή στην Premier League κι αυτή τη φορά στα… ψηλά πατώματα. Ο Γκρέιαμ Πότερ είδε την πόρτα της εξόδου απ’ την Τσέλσι, όπως γνωστοποίησε επίσημα η ομάδα του Λονδίνου. Αφήνοντας τους «μπλε» στην καθόλου τιμητική 11η θέση της Premier League.

«Ο Γκρέιαμ συμφώνησε να συνεργαστεί με το σύλλογο για να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση. Ο Μπρούνο Σάλτορ θα αναλάβει την ομάδα ως προσωρινός προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Τσέλσι.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε προσληφθεί απ’ τους Λονδρέζους και αποχωρεί μετά από 31 αναμετρήσεις, νικώντας μόλις τις 12. Η απομάκρυνση βέβαια, μόνο φθηνή υπόθεση δε θα είναι. Ήδη είχαν ξοδευτεί 22 εκ. ευρώ για να αποκτηθεί απ’ την Μπράιτον, συν άλλα 2 εκ. για τους συνεργάτες του. Και τώρα θα πάρει αρκετά μεγάλη αποζημίωση όπως αναφέρουν στην Αγγλία.

Το ερωτηματικό τώρα είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Πότερ, καθώς η Τσέλσι σίγουρα θα αναζητήσει μια δοκιμασμένη λύση για τον πάγκο της.