ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μεγάλο πλήγμα με Σιντιμπέ, Άμραμπάτ - Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πάει στον Βόλο

ΑΕΚ Τζιμπρίλ Σιντιμπέ
Intime News

ΑΕΚ: Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο, μια ημέρα μετά τον θρίαμβο στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν ένα σπουδαίο «διπλό» που τους έφερε στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Το κλίμα στην «Ένωση» είναι εξαιρετικό μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν. Το πλήγμα ήταν διπλό τη Δευτέρα (3/4), καθώς τόσο ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, όσο κι ο Νορντίν Άμραμπατ αποκόμισαν θλάση.

Ο Γάλλος μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω προβλήματος στο γαστροκνήμιο και τα αποτελέσματα δεν ήταν ιδιαίτερα καλά. Είναι χαρακτηριστικό δεν θα χάσει μόνο τα ματς με Βόλο, Άρη για τα playoffs και με Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά δύσκολα θα προλάβει και την επανέναρξη, μετά το Πάσχα. Όσον αφορά στον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό τετρακέφαλο κι η κατάσταση του δείχνει καλύτερη σε σχέση με τον Σιντιμπέ.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (4/4) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση ρουτίνας στην καρδιά. Όσον αφορά στους Αρόλντ Μουκουντί και Τομ Φαν Βέερτ, οι οποίοι ήταν εκτός αποστολής με τον ΠΑΟΚ, δύσκολα θα προλάβουν και το ματς με τον Βόλο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Βόλος – ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στον Βόλο την Τετάρτη (5/4), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Το «παρών» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα δώσει κι ο ισχυρός άντρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σχετικές ειδήσεις